• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Dutch oven No Knead Bread for Beginners! скачать в хорошем качестве

Dutch oven No Knead Bread for Beginners! 2 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Dutch oven No Knead Bread for Beginners!
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Dutch oven No Knead Bread for Beginners! в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Dutch oven No Knead Bread for Beginners! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Dutch oven No Knead Bread for Beginners! в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Dutch oven No Knead Bread for Beginners!

Make this Delicious, Dutch oven No Knead Bread and surprise everyone at the table, amazing taste for a fraction of the cost, compared to a store bought bread! Top quality Dutch oven, perfect size for bread: https://amzn.to/3EbMOlw There are 3 common mistakes I see people do when making bread in a Dutch oven They put too much water in the dough - there is nothing wrong with that, the bread will still be good, in some cases even better, but the dough will be very difficult to handle without experience -They don`t close the lid of the Dutch oven properly - this is where the magic happens, it traps steam inside, cut the excess paper and close it tight They handle the dough incorrectly after the 3 hours rise - it should be handled very gently, just fold the 4 ends to the middle once or twice, turn it upside down and gently push outside to inside forming a ball shape. If you press too hard it will not have the time to rise again and the bread will be dense and hard. Recipe: 1.9 cups/450ml warm water about 85-95F/30-35C 2 and a half-3 teaspoons yeast, depends on your room temperature Half a teaspoon sugar 1 and a half teaspoons salt 4.75 cups/600g flour, I`ve used store bought pizza and bread flour, but you can really use any flour Preheat your Dutch oven on 446F/230C before you place the dough in. Bake for 35 minutes on 446F/230C with the lid on, then take it out, remove the baking paper and bake without the lid for 20-25 more minutes or until you like the crust color.

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5