У нас вы можете посмотреть бесплатно 泰式火山排骨这样做🌋酸酸辣辣的,非常的开胃,好吃又下饭,不用出国也能吃到火山排骨了🐷‼️Thai style volcanic ribs 🌋 sour and spicy, appetizing или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
泰式火山排骨这样做🌋酸酸辣辣的,非常的开胃,好吃又下饭,不用出国也能吃到火山排骨了🐷‼️ 🔥第一轮先焯水:500克排骨、2个姜片、1根青葱 🔥炖煮排骨材料:3个姜片、2根香茅、1把青葱、2根香菜根、30克冰糖、1茶勺盐、1L热水 🔥酱汁:3根青辣椒、2红辣椒、2根小米辣椒、1把连根的香菜、7瓣蒜、炖好汤汁一碗、1颗青柠檬汁、2颗酸柑汁、2勺鱼露、1勺白糖、半勺蚝油 1)准备一锅冷水,加入排骨,2个姜片、1根青葱煮至很多泡沫,捞出备用 2)再把排骨放入锅中,加3个姜片、2根香茅、1把青葱、2根香菜根、30克冰糖、1茶勺盐、1L热水,气压锅炖煮30分钟 3)准备酱汁,3根青辣椒、2红辣椒、2根小米辣椒、1把连根的香菜、7瓣蒜、炖好汤汁一碗、1颗青柠檬汁、2颗酸柑汁、2勺鱼露、1勺白糖、半勺蚝油搅均 4)炖好的排骨取出装盘,淋上酱汁,香喷喷的火山排骨就好了❤️ Thai style volcanic ribs 🌋 sour and spicy, very appetizing, delicious, you can eat volcanic ribs without going abroad 🐷‼ ️ 🔥The first round of blanching: 500g spare ribs, 2 slices of ginger, 1 shallot 🔥Boiled pork ribs ingredients: 3 ginger slices, 2 lemongrass, 1 shallot, 2 coriander roots, 30g lump sugar, 1 teaspoon salt, 1L hot water 🔥Sauce: 3 green peppers, 2 red peppers, 2 millet peppers, 1 handful of coriander with roots, 7 cloves of garlic, a bowl of stewed soup, 1 lime juice, 2 lime juice, 2 spoons Fish sauce, 1 tsp sugar, 1/2 tsp oyster sauce 1) Prepare a pot of cold water, add spare ribs, 2 ginger slices, 1 shallot and cook until a lot of foam, remove and set aside 2) Put the ribs in the pot, add 3 slices of ginger, 2 lemongrass, 1 shallot, 2 coriander roots, 30 grams of rock sugar, 1 teaspoon of salt, 1L of hot water, and simmer for 30 minutes in a pressure cooker 3) Prepare the sauce, 3 green peppers, 2 red peppers, 2 millet peppers, 1 handful of rooted coriander, 7 cloves of garlic, a bowl of stewed soup, 1 lime juice, 2 lime juice, 2 tablespoons fish sauce, 1 tablespoon sugar, 1/2 tablespoon oyster sauce, mix well 4) Take out the stewed ribs and put them on a plate, pour the sauce, and the fragrant volcanic ribs will be ready ❤️