У нас вы можете посмотреть бесплатно Funazushi (Fermented Sushi) Taste Test - Kyoto Japan 2023 - Ancestor of Modern Sushi! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Funazushi is a type of narezushi (fish fermented to prolong shelf life) with a history going back hundreds, even thousands of years. The vinegar used in today's sushi is meant to mimic the sour flavor of funazushi. Made by taking crucian carp from Lake Biwa and packing it in changes of salt and rice for years while it undergoes lactofermentation, funazushi is a unique dish with an intense flavor. I went to Kyoto's Nishiki Market in November 2023 to seek out this rare delicacy and share my thoughts. Music: "Kyoto Koto" by MOJI https://music.storyinvention.com/en