У нас вы можете посмотреть бесплатно [為食派] 免焗檸檬撻 No bake Lemon Tart или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
知道很多喜歡弄甜點的朋友都沒有烤箱! 那就弄個免焗檸檬撻, 酸酸甜甜, 也送給不喜歡太甜的朋友! Many of you asked for more no-bake recipes. Here you go, for those who like it sweet and sour =) _______________________________________________________________ 喜歡可以Subscribe, like同follow我facebook同instagram! Enjoy watching the recipes, feel free to subscribe and like this video, I am on facebook and instagram as well if you would like more updates! Thanks for watching! Facebook: / missevabakes Instagram: / missevabakes ________________________________________________________________ 免焗檸檬撻 份量: 一個9吋撻模 (6吋可把材料減半) Makes one 9-inch tart (divide measurements by 2 to make a 6-inch tart) 材料 Indregients: 餅底Crust: 消化餅乾 Digestive Biscuits 230g (約18塊) (About 18 pieces) 無鹽牛油 Unsalted butter 113g 檸檬糊Lemon Curd: 檸檬 4個 4 lemons (檸檬汁 236亳升 Lemon Juice 236ml) 檸檬皮屑 1湯匙+1茶匙 Lemon peel 1 tablespoon + 1 teaspoon 全蛋 2隻 2 eggs 蛋黄 5隻 5 egg yolks 糖 Sugar 300g 粟粉 Corn Flour 30g 無鹽牛油 Unsalted butter 56g 水 60亳升 Water 60ml 鹽 少許 Pinch of Salt ______________________________________________________________ Music: courtesy of Audio Network