• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Science of caramel скачать в хорошем качестве

Science of caramel 3 years ago

video

sharing

camera phone

video phone

free

upload

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Science of caramel
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Science of caramel в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Science of caramel или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Science of caramel в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Science of caramel

How do you control the texture of caramel in your kitchen? From runny sauces to chewy sweets, find out how you can perfect your caramel cooking. OUTLINE: 0:00 Ingredients in caramel 0:45 Crystalline vs. amorphous solids 1:44 Steps of making caramel 2:50 Controlling the texture of caramel 3:39 Phase diagram of sucrose and water 4:50 Demo: Making caramel in the kitchen 9:23 Conclusion CREDITS: Written and presented by Camille Farruggio Edited by Mingyu Yang With additional input from Jacqueline Baidoo and Robin Lindemann ACKNOWLEDGEMENTS: We are grateful for the support of the MIT Department of Materials Science & Engineering (dmse.mit.edu) and Dr. Rohan Kundargi, K-12 Outreach Coordinator of MIT's Office of Government and Community Relations. ACCESSIBILITY: [email protected] CONTACT US: If you have a food/materials-science question that you’d like to see featured in a future video (maybe even with you in it!), please reach out at [email protected]. You can also keep up to date on Twitter @foodsci_mit.

Comments
  • Science of tempering chocolate 4 years ago
    Science of tempering chocolate
    Опубликовано: 4 years ago
    124184
  • How is sugar glass made? 3 years ago
    How is sugar glass made?
    Опубликовано: 3 years ago
    3696
  • I FINALLY understand the Maillard reaction 2 years ago
    I FINALLY understand the Maillard reaction
    Опубликовано: 2 years ago
    318739
  • How to Make 5 Handmade Chocolates | Handcrafted | Bon Appétit 2 years ago
    How to Make 5 Handmade Chocolates | Handcrafted | Bon Appétit
    Опубликовано: 2 years ago
    1241048
  • Kitchen Science - Keto Sweeteners and Caramelization 3 years ago
    Kitchen Science - Keto Sweeteners and Caramelization
    Опубликовано: 3 years ago
    107357
  • How do Electron Microscopes Work? 🔬🛠🔬 Taking Pictures of Atoms 1 year ago
    How do Electron Microscopes Work? 🔬🛠🔬 Taking Pictures of Atoms
    Опубликовано: 1 year ago
    4153503
  • Caramel Masterclass with Caramel Recipes 3 Ways | Cupcake Jemma 6 years ago
    Caramel Masterclass with Caramel Recipes 3 Ways | Cupcake Jemma
    Опубликовано: 6 years ago
    1272488
  • Making the best chocolate in the world! First-class chocolatier craftsmanship in japan! COCO KYOTO 5 years ago
    Making the best chocolate in the world! First-class chocolatier craftsmanship in japan! COCO KYOTO
    Опубликовано: 5 years ago
    31922711
  • How to fix seized chocolate 3 years ago
    How to fix seized chocolate
    Опубликовано: 3 years ago
    38089
  • The Surprising Science of Plastics 1 month ago
    The Surprising Science of Plastics
    Опубликовано: 1 month ago
    81959

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS