У нас вы можете посмотреть бесплатно Сладкиш “Негърче” от детството - много лесен, вкусен и шоколадов / шоколадный пирог / chocolate pie или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
▶️Абонирайте се за канала ми на руски език “Вкусно у Вали на русском”: / ВкусноуВалинарусском ❣️🔔 натиснете звънчето, за да не пропускате нови рецепти ➡️Групата ми във Фейсбук: / 221976841707383 ➡️Инстаграм: https://instagram.com/vkusno.u.vali?i... ➡️В контакте: https://vk.com/id457056998 ▶️Мой канал на болгарском , с описанием и на русском : / @-vkusnouvalisakcent ▶️Мой канал на русском: / ВкусноуВалинарусском ☝️☝️Всички публикувани текстове и снимки, са лично авторско творчество и са обект на ЗАКОН ЗА АВТОРСКОТО ПРАВО И СРОДНИТЕ МУ ПРАВА. Копирането на съдържание и снимки от страницата ми в фейсбук и канала в Ютуб без моето разрешение, е нарушение на този закон, освен в случаите, когато посочвате източника или линк към източника. ✅Необходими продукти: Всичко измервам с чаена чаша от 240 мл: 2 ч ч брашно 1 ч ч кисело мляко 1 ч ч захар 1/2 ч ч олио 2 яйца 3 суп л какао ( препълнени) 1 пак ванилена захар 1 ч л сода Печем 25 мин в загрята до 180 градуса фурна Размерът на формата е 23 на 33 см За глазурата: 70 мл прясно мляко 120 г черен шоколад 1-2 ч л олио ✅Необходимые продукты: Все продукты измеряю стаканом 240 мл: 2 ст муки 1 ст йогурта 1 ст сахара 1/2 ст растительного масла 2 яйца 3 столовые ложки какао (с горкой) 10 г ванильного сахара 1 чайная ложка соды Выпекать 25 минут в разогретой до 180 градусов духовке. Размер формы 23 на 33 см. Для глазури: 70 мл молока 120 г темного шоколада 1-2 чайные ложки растительного масла ✅Necessary products: I measure all products with a cup of 240 ml: 2 cup flour 1 cup yogurt 1 cup sugar 1/2 cup vegetable oil 2 eggs 3 tablespoons cocoa (heaping) 10 g vanilla sugar 1 teaspoon baking soda Bake for 25 minutes in an oven preheated to 180 degrees. The size of the mold is 23 by 33 cm. For glaze: 70 ml milk 120 g dark chocolate 1-2 teaspoons vegetable oil 👉🏻ПЛЕЙЛИСТИ 👉🏻ПЛЕЙЛИСТЫ Тук⬇️⬇️⬇️ 🥗САЛАТИ / САЛАТЫ : • Салаты- на праздник и на каждый день/... 🥧Тестени изделия/ Из теста: • Несладкая выпечка/ Несладки тестени и... 🥞Палачинки/ Блины: • Блины / Палачинки 🥧Баници / Баница • Баници 🍩Понички/ Пончики: • Пончики / Понички, Бухти, Мекици 🥖Хляб/ Хлеб • Хляб / Хлеб 🥦Зеленчукови ястия/ Овощные блюда: • Зеленчукови ястия / Овощные блюда 🍗Ястия с пилешко и птиче месо/ Блюда из мяса курицы и птицы: • Ястия с пилешко и птиче месо/ Блюда и... 🥩Ястия с месо/ Мясные блюда: • Ястия с месо / Мясные блюда 🍤Риба и морски деликатеси/ Рыба и морепродукты: • Риба и морски деликатесИ / рыба и мор... 🥣Супи / Супы: • Супи / Супы 🍰Торти/ Торты: • Торти / Торты 🎂Легендарни класически торти / Знаменитые торты: • Легендарни класически торти / Знамени... 🥮Великденски рецепти/ рецепты на Пасху: • Козунаци и боядисани яйца / Пасха ❣️❣️❣️Всички плейлисти/Все плейлисты: / @-vkusnouvalisakcent [ ]