У нас вы можете посмотреть бесплатно The Impact of Brew Temperature and Extraction on the Sensory Quality of Drip Brew Coffee или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Thank you to Pacific Barista Series for supporting the #ExpoWeekend Lectures! *** Part of an ongoing body of research from the UC Davis Coffee Center, this lecture will explore how temperature, at a fixed total dissolved solids and percent extraction, impacts the quality of drip brew coffee as assessed by an expert panel. In addition, we discuss how the work serves a broader goal to expand and update the classic Coffee Brewing Control Chart with more detailed sensory language, and how we can use these results to brew better coffee. Presented By: Mackenzie Batali Graduate Student Researcher, University of California, Davis