У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Brew Pink Lemonade HIBISCUS SAISON 🌺 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Learn how to brew a refreshing Pink Lemonade Hibiscus Saison. Easy to make, and even easier to drink. Recipe below, enjoy! TheBruSho is your guide to make home brewing simplified. From beginner lessons to tip and tricks to equipment breakdowns, all to give you the confidence to brew your first beer and beyond. Together we will see what shortcuts can be taken to make the brew day easier and get a fermented beverage in your glass faster. Recipe for 5.5 gals (20.8L): -7 gals (26.5L) Water -1g Calcium Chloride -1.5g Epsom Salt -4.5g Gypsum ______________________ -91% Pilsner Malt [~10lbs] -5% Flaked Wheat [~8oz] -4% Dextrose (Corn Sugar) [~8oz] ______________________ -1oz (~28g) Magnum @ 30min -2oz (~56g) Hibiscus Flowers @5min -1oz (~28g) Lemondrop @ flameout ______________________ -wyeast #3711 French Saison ______________________ Mash @ 152ºF (70ºC) for 45 min Boil for 30 Minutes ______________________ Original Gravity: 1.045 Final Gravity: 1.003 ABV: 5.5% Brewing Equipment ► https://www.amazon.com/shop/thebrusho NOTE: Some links are affiliate links, for which I get a small kick back if you use when shopping! Chapters: 0:00 Intro 0:17 Brew Day 3:31 Fermentation 4:20 Bottling/Kegging 4:58 Tasting 5:25 Conclusion #Saison #Homebrewing #TheBruSho