У нас вы можете посмотреть бесплатно Classic Butter and Sage Gnocchi Sauce - The Pasta Queen или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Let’s make a classic Italian recipe! — Homemade Butter and Sage Gnocchi The perfect, cute little gnocchi paired with an easy and delicious sauce! Ingredients: - 150 g gnocchi per person 30 g parmigiano cheese 120 g salted butter Handful of almonds 4-5 leaves of sage Recipe: 1. Boil a pot of water for you gnocchi. 2. Chop the butter into little pieces and melt it. 3. As the butter is melting, add the sage leaves and let them sizzle for a couple minutes for the sage to release its delicious flavor. 4. Lower the gnocchi into the boiling water. Once they float to the surface, drain them and add them to your sauce. (Don’t forget to add your pasta water!) 5. Add the parmigiana cheese and mix it all together. 6. Toast the almonds for 30-40 seconds until they turn light brown. 7. Plate it with some extra Parmesan and throw your toasted almonds ontop Bonus tip: add a few sage leaves for the perfect garnish Follow me on TikTok! / the_pastaqueen Follow me on Instagram! / the_pastaqueen Follow me on Facebook! / thepastaqueenfb