У нас вы можете посмотреть бесплатно Sarma - Feuilles de choucroute stuffies или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Ingredients for homemade filo pastry: 1kg of flour, salt and warm water The dough should be stored in a plastic bag at room temperature for at least 20 minutes or in the refrigerator for up to two days. (NOTE: If refrigerated, allow dough to come to room temperature) Knead the dough until it is smooth and pliable Brush lightly with oil or melted butter Filling: 1.5 kg of minced meat. Onion, garlic, pepper and salt Sprinkle the top of the “Burek” with oil or melted butter Bake in a preheated oven at 250°C for about 20 minutes. Once cooked, move the “Burek” to the lowest rack of the oven and cook for another 5 minutes For a crispier crust, use slightly less hot water