У нас вы можете посмотреть бесплатно How to make mushroom orzo или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Mushrooms are a delicious and filling addition to this slow-cooked, spiced orzo dish, called kritharoto. We made it in a huge pan as part of the Evia episode of Season 3 of My Greek Table and I have adapted it for 6 servings. To make this, you will need: 2 pounds fresh mushrooms: shitake chanterelles, oyster mushrooms 1 cup dried porcini ⅓ cup extra virgin Greek olive oil 2 red onions finely chopped 2 green peppers diced 4 garlic cloves chopped 1 1/2 cups 0rzo ⅔ cup dry white wine 8 sun-dried tomatoes 2 cups mushroom or vegetable stock or more as needed 1 teaspoon Greek boukovo or red pepper flakes or less or more, to taste 6 sprigs fresh thyme 2 teaspoons porcini powder 1 cup finely ground cashews or (for non vegans) loosely packed Grated Parmesan or Kefalograviera cheese You can find the full recipe on my website at https://www.dianekochilas.com/mushroo...