У нас вы можете посмотреть бесплатно Impact Hop Stand Temperature Has On An American IPA | exBEERiment или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This episode is sponsored by Clawhammer Supply, who make some of the best brewing and fermentation gear around. Check out everything they have to offer at http://www.clawhammersupply.com/?aff=5 A hop stand involves adding hops to partially chilled wort after the boil then letting them steep for 20 minutes or so to enhance the aroma. More conventional brewers have claimed 170˚F/77˚C is the optimal temperature to perform a hop stand, though there's some debate, with some believing cooler temperatures extract more desirable characteristics while others find no notable impact regardless of wort temperature. We decided to test it out by comparing IPAs that were identical with the exception of the hop stand temperature! SUPPORT BRÜLOSOPHY Patreon: / brulosophy Affiliate links: https://brulosophy.com/support CONTACT: [email protected]