У нас вы можете посмотреть бесплатно 低糖杞子桂花糕 [簡單養生食譜] 🤗Low Sugar Goji Berry & Osmanthus Flower Jelly [Easy Healthy Recipe] G.C9 Kitchen или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
#lowsugardessert #healthyrecipes #jello #berry #osmanthus #低糖 #杞子桂花糕 #桂花糕做法 #簡單養生食譜 🗝Osmanthus Flowers helps improve skin tone 🗝Goji Berries are a great source of vitamins and minerals Ingredients 900ml 清水 (Water) 400ml 熱水 (Hot water) 60g 椰糖 (Coconut Sugar) 12g 杞子 (Goji berry) 2g 乾桂花 (Osmanthus Flower) 50g 魚膠粉 (Unflavored gelatin powder) Method 1. Remove excess substances from dried osmanthus 2. Soak 2 grams of dried osmanthus in 100 ml of hot water for 10 minutes, and set aside. 3. Soak 12 grams of goji berries in 100 ml of hot water for 10 minutes, set aside 4. Add 100 ml of hot water in the 60 g of coconut sugar. 5. Add 100 ml of hot water in the 50 g of unflavored gelatin powder. 6. Add 900 ml of hot water over medium-low heat and keep stirring until fully dissolved. 5. Pour the soaked osmanthus water into the pot and reserve the pre-soaked osmanthus for later use. 6. Pour in the dissolved coconut sugar (syrup) in the pot. 7. Add the gelatin jello to the pot 8. Pour the soaked goji berry water and reserve pre-soaked goji berries for later use. 6. When finished, pour the osmanthus syrup into the glass container. let it ice cool for 35 minutes 7. When the osmanthus syrup is half firm, add the reserved osmanthus and berries 8. Put it in the refrigerator for 5 hours or overnight remove it from a glass container, and cut in small pieces. 🗝方法 1.將桂花中除去多餘的物質 2.將2克桂花浸泡在100毫升熱水中10分鐘,然後備用。 3.將12克杞子放在100毫升熱水中浸泡10分鐘,然後備用 4.將60克椰糖中加入100毫升熱水。 5.將50克無味明膠粉中加入100毫升熱水。 6.用中低火加入900毫升熱水,並保持攪拌直至完全溶解。 5.將浸泡的桂花水倒入鍋中,並保留預先浸泡的桂花以備後用。 6.將溶解的椰糖(糖漿)倒入鍋中。 7.將糖膠加入鍋中 8.倒入浸泡過的杞子水,並保留預先浸泡的杞子備後用。 6.完成後,將桂花糖漿倒入玻璃容器中。 讓它冰涼35分鐘 7.當桂花糖漿半硬時,加入保留的桂花和杞子 8.將其放在冰箱中5個小時,或放置一夜從玻璃容器中取出,切成小塊。 Make sure to Subscribe and enable notification us so you will not miss our video. / @g.c9kitchen533 / g.c9_kitchen / gc9kitchens