У нас вы можете посмотреть бесплатно The Perfect Pan-Fried Chicken, According to Charles Gabriel | Food Skills или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
A semi-finalist for Best Chef at the 2018 James Beard Awards, Charles Gabriel breaks down the keys to his now legendary pan-fried chicken recipe. Often neglected for a deep-fryer and a vat of oil, the giant pan makes for a crispier, juicier final product, and requires non-stop focus from the chef. At Charles’ Country Pan Fried Chicken, whole birds are butchered, battered, and then flipped one-by-one in the pan until golden brown. A staple in Harlem, New York, and a boon to home cooks everywhere, the pan-fried style perfected by Gabriel will change the way you look at fried chicken. Subscribe to First We Feast on YouTube: http://goo.gl/UxFzhK Check out more of First We Feast here: http://firstwefeast.com/ / firstwefeast / firstwefeast / firstwefeast First We Feast videos offer an iconoclastic view into the culinary world, taking you behind-the-scenes with some of the country's best chefs and finding the unexpected places where food and pop culture intersect.