• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Energy-boosting oyster stir-fry with beef and broccoli - the rich, delicious sauce coats the ingr... скачать в хорошем качестве

Energy-boosting oyster stir-fry with beef and broccoli - the rich, delicious sauce coats the ingr... 3 months ago

牛肉

ブロッコリー

オイスター炒め

中華風

ソテー

作り方

レシピ

プロ

料理人

松尾幸造

シェフ

beef

broccori

recipes

howtcook

grandchefmatsuo

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Energy-boosting oyster stir-fry with beef and broccoli - the rich, delicious sauce coats the ingr...
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Energy-boosting oyster stir-fry with beef and broccoli - the rich, delicious sauce coats the ingr... в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Energy-boosting oyster stir-fry with beef and broccoli - the rich, delicious sauce coats the ingr... или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Energy-boosting oyster stir-fry with beef and broccoli - the rich, delicious sauce coats the ingr... в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Energy-boosting oyster stir-fry with beef and broccoli - the rich, delicious sauce coats the ingr...

The richness of oyster sauce and the aroma of garlic make this Chinese-style saute appetizing. The tender beef and crisp broccoli are coated in sauce, making this a dish that goes well with rice. ▷Ingredients (serves 2) 1 rib roast or sirloin 1 broccoli 1/2 green onion 1 clove garlic 2 tablespoons vegetable oil 1 red pepper Sesame oil (for finishing) to taste Seasoning sauce for meat 2cm grated ginger tube 1 tablespoon cooking sake 1 tablespoon soy sauce 1 tablespoon potato starch Pepper to taste Seasoning sauce for finishing 1 tablespoon cooking sake 1 tablespoon soy sauce 1 tablespoon oyster sauce 1 teaspoon sugar (cane sugar, white sugar, etc.) Black pepper to taste ▷How to make 1) Preparation. Mix the ingredients for marinating meat to make the sauce. Mix the ingredients for the combined seasoning to make the sauce for finishing. 2) Cut the beef into bite-sized pieces and marinate in the sauce for 20-30 minutes in the refrigerator. 3) Cut the broccoli into small florets and cut the stems into 4mm batons. Boil the flower buds in hot water for 30-40 seconds and the stems for 10 seconds and then set aside. (Do not soak in water, drain in a colander.) 4) Cut the green onions in half lengthwise and cut into 1cm lengths. Thinly slice the garlic. Cut the red chili pepper in half and remove the seeds. 5) Add vegetable oil and sliced ​​garlic to a frying pan or wok and stir fry slowly over low heat, then remove only the garlic. 6) Heat the frying pan from 5) over medium heat, spread the beef and add it and stir fry quickly, then add the broccoli and stir fry. Add the garlic, red chili pepper and green onions and stir fry quickly, then add the combined seasonings. Finish by drizzling sesame oil over the dish. ▷Recipe book "Chef Matsuo's Recipe Book for People Who Have Never Had Their Cooking Complimented" (KADOKAWA) https://amzn.to/3SqAzJL "Cooking Class by Former Owner Chef Chef Matsuo" (KADOKAWA) https://amzn.to/3WdYwDQ ▷Kouzo Matsuo Biography Former owner chef of French restaurant "Chef Matsuo" Born in 1948. After working in hotels and restaurants in Japan, he studied at a hotel school in Switzerland. After working in renowned hotels and restaurants in Europe, he opened the detached restaurant "Chef Matsuo" in Shoto, Shibuya Ward, Tokyo in the 1980s. He retired as chairman of Chef Matsuo in 2019. ▷For opinions, consultations, and job requests: [email protected] ▷Subscribe to the channel    / @grandchefmatsuo   ▷Instagram   / grandchefmatsuo   ▷Twitter   / grandchefmatsuo   #beef #broccoli #side dish #oyster stir-fry #Chinese style #saute #recipe #cooking #how to make

Comments
  • パリパリのじゃがいもの衣で包んだジューシーなささみ焼き 5 months ago
    パリパリのじゃがいもの衣で包んだジューシーなささみ焼き
    Опубликовано: 5 months ago
    253580
  • 3つのステップで作る簡単パエリア!松尾流 3 years ago
    3つのステップで作る簡単パエリア!松尾流
    Опубликовано: 3 years ago
    265053
  • A friend of mine said there was no way I could make Tenkaippin in 15 minutes, but he got down on ... 2 days ago
    A friend of mine said there was no way I could make Tenkaippin in 15 minutes, but he got down on ...
    Опубликовано: 2 days ago
    195801
  • Bok choy kimchi (Cheonggyeongchae kimchi: 청경채 김치) 16 hours ago
    Bok choy kimchi (Cheonggyeongchae kimchi: 청경채 김치)
    Опубликовано: 16 hours ago
    18227
  • ハーブとスパイスの効いたイタリアのソーセージ「サルシッチャ」と相性抜群のトマトソースのアレンジパスタ一品 1 year ago
    ハーブとスパイスの効いたイタリアのソーセージ「サルシッチャ」と相性抜群のトマトソースのアレンジパスタ一品
    Опубликовано: 1 year ago
    119146
  • 怒涛の5枚焼き比べ〜美味しいステーキの焼き方を松尾シェフが伝授!〜これであなたも上級者! 2 years ago
    怒涛の5枚焼き比べ〜美味しいステーキの焼き方を松尾シェフが伝授!〜これであなたも上級者!
    Опубликовано: 2 years ago
    1699402
  • 万能パン生地をマスターすればナンも、ピザも、ピタパンも簡単!おうちがベーカリーに早変わり 1 year ago
    万能パン生地をマスターすればナンも、ピザも、ピタパンも簡単!おうちがベーカリーに早変わり
    Опубликовано: 1 year ago
    218179
  • 『使う材料は2つだけ』材料も調味料もシンプルに仕上げた【鶏とブロッコリーのオイスター炒め】が簡単なのに旨すぎる…‼︎ 1 year ago
    『使う材料は2つだけ』材料も調味料もシンプルに仕上げた【鶏とブロッコリーのオイスター炒め】が簡単なのに旨すぎる…‼︎
    Опубликовано: 1 year ago
    333331
  • ルビー色のロールキャベツ〜肉の旨みと野菜の甘みがスープに溶け込んで深い味わいが楽しめる!【ハンバーグだねの応用】 2 years ago
    ルビー色のロールキャベツ〜肉の旨みと野菜の甘みがスープに溶け込んで深い味わいが楽しめる!【ハンバーグだねの応用】
    Опубликовано: 2 years ago
    52432
  • サーモンのクリーム煮〜大葉の風味広がるクリームがサーモンに絡む 5 months ago
    サーモンのクリーム煮〜大葉の風味広がるクリームがサーモンに絡む
    Опубликовано: 5 months ago
    79103

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5