• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Harold McGee | Smells, Flavors and the Science of Cooking - Ep. 153 скачать в хорошем качестве

Harold McGee | Smells, Flavors and the Science of Cooking - Ep. 153 3 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Harold McGee | Smells, Flavors and the Science of Cooking - Ep. 153
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Harold McGee | Smells, Flavors and the Science of Cooking - Ep. 153 в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Harold McGee | Smells, Flavors and the Science of Cooking - Ep. 153 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Harold McGee | Smells, Flavors and the Science of Cooking - Ep. 153 в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Harold McGee | Smells, Flavors and the Science of Cooking - Ep. 153

My guest today is Harold McGee. He has been writing for more than four decades about the science of food and cooking: where our foods come from, what they are, and how cooking transforms them. He is best known for his seminal book On Food and Cooking: The Science and Lore of the Kitchen. His latest book “Nose Dive: A Field Guide to the World's Smells” came out in 2020 and it’s all about smells: the aromas of food and drink, but also the many other flying bits of the world that scent our lives. Show Notes: Check out Harold’s Website: https://www.curiouscook.com Harold on Twitter: @Harold_McGee Check out Harold’s Books: Nose Dive: A Field Guide to the World's Smells - https://amzn.to/3mPYykz On Food and Cooking: The Science and Lore of the Kitchen - https://amzn.to/3xsP4kh The Curious Cook: More Kitchen Science and Lore - https://amzn.to/3xV1x1F Keys to Good Cooking: A Guide to Making the Best of Foods and Recipes - https://amzn.to/3Hsm5Se Savoring the World - https://amzn.to/3zGq1wJ Culinary Institute of America: https://www.ciachef.edu Harold McGee's James Beard Award for Who's Who: https://www.jamesbeard.org/chef/harol... Enjoy 35% OFF New West Knife Works: https://www.justinkhanna.com/newwest El Bulli Restaurant: http://www.elbulli.info Alinea Restaurant: https://www.alinearestaurant.com Chef Kyle Connaughton:   / kyleconnaughton   https://www.singlethreadfarms.com Chef Heston Blumenthal:   / thehestonblumenthalteam   https://www.dinnerbyheston.co.uk Chef Elwyn Boyles: https://press.fourseasons.com/tokyo/h... Chef Grant Achatz: https://en.wikipedia.org/wiki/Grant_A... Hubert Reeves: https://en.wikipedia.org/wiki/Hubert_... Hour of Our Delight: Cosmic Evolution, Order, and Complexity Book: https://amzn.to/3xSWhvs Chef Fritz Blank and Deux Cheminees Restaurant in Philadelphia: https://www.library.upenn.edu/collect... Learn more about Vanillin Molecule: https://www.acs.org/content/acs/en/mo.... — If you come across something you ended up having to search for, send me a message to help make these Show Notes better! _ 🙏Thank you for watching this video. Full episodes shared before November 2021 can be watched on Justin's main channel:    • The Emulsion Podcast (NEWS & INTERVIEWS)   — 🤑 To learn more about courses, community and coaching for hospitality creators: https://www.joinrepertoire.com Join Repertoire Pro Community: https://www.joinrepertoire.com/pro-me... — Find me: 💌→The Repertoire Newsletter: https://www.joinrepertoire.com/newsle... 🎙→Podcast: https://geni.us/repertoirepodcast 💻→Website (everything): http://geni.us/site 📸→Instagram (watch my stories/check my photos): http://geni.us/instag 🐦→Twitter (talk to me): http://geni.us/twit 📦→Kit(all the gear I probably used to shoot this video): http://geni.us/kitpage ▶️ →Share the channel with someone: https://geni.us/nFX4AaH 💙→Facebook: http://geni.us/faceb 👻→Snapchat (say hi): jkhan1 🎶I get music for my videos through MusicBed - if you enjoyed the track from this video, check out the catalogue & find songs for your own content!: http://share.mscbd.fm/justinkhanna — 👥Sign up for one-on-one coaching with me: http://geni.us/coach — 👋My name is Justin Khanna. I spent 8 years training at Michelin-starred and critically acclaimed restaurants like Per Se, Grace, The French Laundry, noma, Frantzen and Lysverket. I host a weekly podcast called The Repertoire Podcast https://geni.us/repertoirepodcast where I curate chef/restaurant/fine dining news. There, I also interview knife makers, authors, food critics, chefs, bartenders, farmers, entrepreneurs and thought leaders to discover insights that can improve your life. — 💌Send me mail: Justin Khanna 212 Broadway E Unit 22725 Seattle, WA 98102 USA __ Disclaimer: I earn commission income with qualifying purchases made through Amazon’s Affiliate program and other affiliate links in this description. #JustinKhanna #HaroldMcGee #TheCuriousCook #NoseDive #Science #ScienceOfCooking #hospitalitymanagement #finedining

Comments
  • О ноябрьских объявлениях Michelin 3 недели назад
    О ноябрьских объявлениях Michelin
    Опубликовано: 3 недели назад
  • The Chemistry of Food & Taste | Dr. Harold McGee 5 месяцев назад
    The Chemistry of Food & Taste | Dr. Harold McGee
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • Dr. Harold McGee on how to improve your sense of smell (and other fascinating things) 1 год назад
    Dr. Harold McGee on how to improve your sense of smell (and other fascinating things)
    Опубликовано: 1 год назад
  • The Flavours of Plants| Harold McGee, Author 10 лет назад
    The Flavours of Plants| Harold McGee, Author
    Опубликовано: 10 лет назад
  • Потоп в Москве. Донос на Нагиева. Лариса Долина проиграла квартиру. Путин про «подсвинок» | ВОЗДУХ 1 час назад
    Потоп в Москве. Донос на Нагиева. Лариса Долина проиграла квартиру. Путин про «подсвинок» | ВОЗДУХ
    Опубликовано: 1 час назад
  • 11 Of The Most Faked Foods In The World | Big Business | Business Insider Marathon 2 года назад
    11 Of The Most Faked Foods In The World | Big Business | Business Insider Marathon
    Опубликовано: 2 года назад
  • 5 Cookbooks Every Pastry & Baking Lover Should Own! 6 лет назад
    5 Cookbooks Every Pastry & Baking Lover Should Own!
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Салман Рушди: Единственное, чему нельзя научить в писательском деле (16 сентября 2015 г.) | Чарли... 10 лет назад
    Салман Рушди: Единственное, чему нельзя научить в писательском деле (16 сентября 2015 г.) | Чарли...
    Опубликовано: 10 лет назад
  • The Science Of How Smells Work - Harold McGee | Modern Wisdom Podcast 257 5 лет назад
    The Science Of How Smells Work - Harold McGee | Modern Wisdom Podcast 257
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Hacks, Tips, and 2 года назад
    Hacks, Tips, and "Takes" on Food & Cooking
    Опубликовано: 2 года назад
  • Митинг в Курске | Власти отменили выплаты пострадавшим от войны россиянам (English sub) @Max_Katz 4 часа назад
    Митинг в Курске | Власти отменили выплаты пострадавшим от войны россиянам (English sub) @Max_Katz
    Опубликовано: 4 часа назад
  • The Science of Good Cooking | Lecture 10 (2012) 13 лет назад
    The Science of Good Cooking | Lecture 10 (2012)
    Опубликовано: 13 лет назад
  • Harold McGee | Nose Dive: A Field Guide to the World's Smells | Talks at Google 4 года назад
    Harold McGee | Nose Dive: A Field Guide to the World's Smells | Talks at Google
    Опубликовано: 4 года назад
  • Tasting Olive Oil with Leonard Lopate and Harold McGee 15 лет назад
    Tasting Olive Oil with Leonard Lopate and Harold McGee
    Опубликовано: 15 лет назад
  • Sandor Katz: The Art of Fermentation; Science & Cooking Public Lecture Series 2017 8 лет назад
    Sandor Katz: The Art of Fermentation; Science & Cooking Public Lecture Series 2017
    Опубликовано: 8 лет назад
  • Food History: Molecular Gastronomy w/ Dr. Harold McGee | Mental Floss 3 года назад
    Food History: Molecular Gastronomy w/ Dr. Harold McGee | Mental Floss
    Опубликовано: 3 года назад
  • Путину вновь доложили о взятии Купянска. Голодовка жен «свошников». СМС от банков перенесут в MAX Трансляция закончилась 3 часа назад
    Путину вновь доложили о взятии Купянска. Голодовка жен «свошников». СМС от банков перенесут в MAX
    Опубликовано: Трансляция закончилась 3 часа назад
  • Molecular Food with Harold McGee 7 лет назад
    Molecular Food with Harold McGee
    Опубликовано: 7 лет назад
  • Why I stopped boiling my pasta water. 5 лет назад
    Why I stopped boiling my pasta water.
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Las entrevistas de Aimar | Harold McGee, experto mundial en aromas 3 года назад
    Las entrevistas de Aimar | Harold McGee, experto mundial en aromas
    Опубликовано: 3 года назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5