У нас вы можете посмотреть бесплатно Ostropel cu carne de iepure или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Iata o mancare delicioasa de savurat de intreaga familie: ostropel de iepure. Daca nu este pe gustul vostru aceasta carne sau nu aveti cumparata, puteti folosi aceasta reteta pentru a prepara un ostropel cu carne de pui (ciocanele, aripioare sau piept). Sosul este absolut delicios iar daca puneti alaturi si o mamaliga aburinda si cateva muraturi reci si crocante, masa se va transforma intr-un adevarat ospat. Ingrediente 500 gr carne iepure 4 buc ceapa 1 lingura untura 200 gr suc de rosii 3 buc rosii 150 ml suc de rosii cu ardei kapia 300 ml Apa dupa gust sare 3 lingurite faina 7 catei usturoi dupa gust patrunjel Mod de preparare Pasul 1 Am portionat carnea de iepure in bucati mai mici si am pus-o d intr-o cratita din fonta in care am incins o lingura cu untura. Daca nu aveti untura, o puteti inlocui cu ulei, desigur. Am prajit bine carnea pe toate partile timp de apx. 20 minute. Pasul 2 Am scos apoi carnea de iepure din cratita si am pus-o deoparte. Am adaugat imediat ceapa pe care am tocat-o marunt inainte si am calit-o cu putina apa. Pasul 3 Dupa apx. 5 minute am pus inapoi carnea de iepure, peste ceapa. Am adaugat suc de rosii, rosii maruntite si suc de rosii cu ardei kapia plus apa. Am lasat la fiert vreo 20 minute. Pasul 4 Pentru a ingrosa sosul am amestecat 3 lingurite de faina cu apa si am adaugat amestecul in cratita. Daca doriti un sos mai gros, mai adaugati una sau doua lingurite de faina. Pasul 5 Dupa ce a mai fiert vreo 10 minute mancarea am adaugat usturoiul maruntit si am potrivit de gust cu sarem cimbru si piper. Dupa ce a mai dat cateva clocote am oprit focul. Am servit cu mamaliga si am pus patrunjel proaspat direct in farfurie.