У нас вы можете посмотреть бесплатно Reheating a brisket - Oven Method или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This video has instructions for reheating a brisket in the Oven If you prefer a different method, please use the link below. Sous Vide • Reheating a brisket SOUS VIDE METHOD Simmer in pot of water • Reheating a brisket? Simmer Method TO STORE Vacuum sealed Brisket may be stored in the fridge for up to 10 days, or frozen for up to 3 months. Once reheated, meat should not be consumed if it has been left at room temperature for more than 4 hours. TO SERVE Brisket - Oven STEP 1: Remove brisket from the sealed plastic and place on a sheet tray or large baking dish. STEP 2: Do not slice the brisket until reheating is complete. STEP 3: Place a few pads of butter on top of the brisket. Optional STEP 4: Place the brisket on the middle rack of the oven. STEP 5: Reheat for about 75 minutes at 225°F or until desired internal temp is reached.