У нас вы можете посмотреть бесплатно Pitmasters HATE This 6-Hour Brisket Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
🔥 New experiment: Can oven-baked ribs fool Texas pitmasters? → • I Served Baked Ribs to Texas Pitmasters Let's be honest, most people avoid smoking their own brisket because who wants to stay up all night babysitting meat for 16+ hours? I'll show you how to make an outstanding smoked brisket in just 6 hours by: • Inverting the traditional approach • Using science to skip the stall entirely • Getting into the "fast kinetics zone" for maximum tenderness • Perfect bark development without drowning your meat in smoke The barbecue police aren't going to like this one. LINKS KnoxAveBBQ (Joe Yim) on how to trim a brisket: • Trim Brisket Like A Pro FOLLOW ME HERE Combustion Inc: https://combustion.inc Twitter: / chefchrisyoung Instagram: / chrisyoungcooks TikTok: / chefchrisyoung Reddit: / combustion_inc PAST WORK ChefSteps: https://chefsteps.com ChefSteps Joule: https://amzn.to/3jSxpvg Modernist Cuisine: https://amzn.to/2MXB5zR The Fat Duck: https://thefatduck.co.uk INQUIRIES [email protected]