У нас вы можете посмотреть бесплатно Sourdough bread just got a lot easier | Stretch & folds experiment или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Visit my Patreon for exclusive content / annabaginova Making sourdough bread can sound like a lot of work. In this experiment I wanted to see if there is a way to make the whole process easier. And I was very pleased with the results. Keep reading for my sourdough bread recipe. Sourdough bread: 360 g all-purpose flour (I am substituting 60 g out of that for wholegrain wheat flour for a more complex flavour) 240 g water 160 g active sourdough starter 9 g salt 5 g cumin Chapters: 00:00 Making the dough 04:32 Stretch & folds 06:50 Bread shaping 09:02 Bread baking 12:30 The results