• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How to Get Better at Bulk Fermentation (Sourdough Practice Guide) скачать в хорошем качестве

How to Get Better at Bulk Fermentation (Sourdough Practice Guide) 9 месяцев назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How to Get Better at Bulk Fermentation (Sourdough Practice Guide)
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How to Get Better at Bulk Fermentation (Sourdough Practice Guide) в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Get Better at Bulk Fermentation (Sourdough Practice Guide) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How to Get Better at Bulk Fermentation (Sourdough Practice Guide) в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How to Get Better at Bulk Fermentation (Sourdough Practice Guide)

Bulk fermentation is the MOST important step in making great sourdough bread. In this video, I’m walking you through my process of practicing bulk fermentation. This has not only improved my sourdough loaves but also deepened my understanding of how sourdough works. -------------------------------------------- 🔹 What You’ll Learn: ✔️ How I manage bulk fermentation step-by-step ✔️ Signs that your dough is properly fermented ✔️ How temperature impacts fermentation ✔️ Tips to improve dough strength and structure -------------------------------------------- 📌 Recipe Notes & Ingredients: 400g all purpose flour (11.5% protein) 285g warm water 80g active starter (100% hydration) 8g salt This is a bit of a smaller loaf than normal, perfect for my household of 2. I think I could have pushed bulk fermentation a bit longer, but I'm happy with my results! FYI- I incorrectly stated in the video that this loaf is 71% hydration (oops, sorry!). It's actually closer to about 74%, which is a moderate hydration level, making the dough a bit easier to handle for beginners. Have questions about fermentation? Drop them in the comments—I’d love to help, but I am also still learning so feel free to provide answers too! And if you enjoy this video, don’t forget to like, subscribe, and hit the notification bell so you don’t miss my next video :) #Sourdough #BulkFermentation #BakingTips #HomemadeBread -------------------------------------------- 🌟Resources: I follow a few sourdough creators that have really helped me understand the bulk fermentation process, and you should follow them too! ‪@thesourdoughjourney‬ (Tom) is one of the best thorough resources for sourdough, especially when it comes to the bulk fermentation process. Search for his bulk fermentation chart! It will help you determine your target rise % based on your dough temperature. It also includes a timing window. ‪@Theearlyrisebaker‬ (Laila) is one of my favorite sourdough creators to learn from, because she explains it in a VERY easily digestible way. She’s an awesome resource for sourdough knowledge, especially for beginners! ‪@Eatbasilandbloom‬ (Parker) another amazing resource for sourdough knowledge. I have learned a lot from Parker’s videos, and he’s very passionate about sourdough education! @artisansourdoughbaker (Audrey) on TikTok popularized the aliquot method for home bakers, calculating that a 40g dough sample will rise to the lid of a 2-ounce container, showing a 30% rise when kept at 79-80°F (26-27°C). If used correctly, this is a VERY reliable tool for beginners. Socials:   / stellanspice     / stellanspice   Website: https://stellanspice.com/ -------------------------------------------- Never miss a recipe: https://stellanspice.com/subscribe/ Don’t worry, I will not fill your inbox with useless emails! When you subscribe to my email list, you will only receive new recipes that have just been posted. -------------------------------------------- 🧰 My Content Tool Kit: ➡ Camera: https://amzn.to/4i1YYP8 (Amazon) ➡ Lens: https://amzn.to/42fzY11 (Amazon) ➡ Mic: https://amzn.to/3RtoYb4 (Amazon) ➡ Camera Field Monitor: https://amzn.to/4hXdNCi (Amazon) ➡ V Mount Battery: https://amzn.to/444jVp5 (Amazon) ➡ Key Light: https://amzn.to/4ceATmN (Amazon) ➡ Fill Light: https://amzn.to/3FNS1Ue (Amazon) -------------------------------------------- Music Credits: Oneul -   Chocolate Chip Cookie -    • 행복 가득 쿠키주세요 냠🍪(Chocolate Chip Cookie) | 귀여...   Oneul -  Cheese Cracker -    • 와삭! 치즈 크래커(Cheese Cracker) | 귀여운음악, 브이로그음악...  

Comments
  • ЗАКВАСКА ПРОТИВ ДРОЖЖЕЙ 2 недели назад
    ЗАКВАСКА ПРОТИВ ДРОЖЖЕЙ
    Опубликовано: 2 недели назад
  • Я протестировал 7 рецептов на закваске: вот что действительно работает 3 недели назад
    Я протестировал 7 рецептов на закваске: вот что действительно работает
    Опубликовано: 3 недели назад
  • Идеальный хлеб на закваске: как замес влияет. 4 метода смешивания дают разные результаты! 1 год назад
    Идеальный хлеб на закваске: как замес влияет. 4 метода смешивания дают разные результаты!
    Опубликовано: 1 год назад
  • Простой СЕКРЕТ идеальной закваски от Ришара Бертине | Встречайте своего Маэстро | BBC Maestro 6 месяцев назад
    Простой СЕКРЕТ идеальной закваски от Ришара Бертине | Встречайте своего Маэстро | BBC Maestro
    Опубликовано: 6 месяцев назад
  • The Dark Side Of Sourdough 8 месяцев назад
    The Dark Side Of Sourdough
    Опубликовано: 8 месяцев назад
  • When is Bulk Fermentation Done? - Episode 1 : “The 30 Minute Effect” 5 лет назад
    When is Bulk Fermentation Done? - Episode 1 : “The 30 Minute Effect”
    Опубликовано: 5 лет назад
  • БОМБИЧЕСКАЯ Чиабатта БЕЗ ЗАМЕСА - Ютуб удалил мою Чиабатту 1 месяц назад
    БОМБИЧЕСКАЯ Чиабатта БЕЗ ЗАМЕСА - Ютуб удалил мою Чиабатту
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Don't make this ONE STUPID MISTAKE when Baking Bread 4 года назад
    Don't make this ONE STUPID MISTAKE when Baking Bread
    Опубликовано: 4 года назад
  • Закваска, меняющая жизнь в тот же день 1 месяц назад
    Закваска, меняющая жизнь в тот же день
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Закваска без весов, без выбрасывания. Как вывести, хранить и использовать. 1 год назад
    Закваска без весов, без выбрасывания. Как вывести, хранить и использовать.
    Опубликовано: 1 год назад
  • 10 простых способов вовремя остановить брожение | Советы по закваске для начинающих 10 месяцев назад
    10 простых способов вовремя остановить брожение | Советы по закваске для начинающих
    Опубликовано: 10 месяцев назад
  • Как приготовить закваску из пшенички однозернянки из свежесмолотой муки 9 месяцев назад
    Как приготовить закваску из пшенички однозернянки из свежесмолотой муки
    Опубликовано: 9 месяцев назад
  • Почему хлеб на закваске плохо поднимается и раскрывается? Что скрывается за выпечкой на закваске.🤔 1 год назад
    Почему хлеб на закваске плохо поднимается и раскрывается? Что скрывается за выпечкой на закваске.🤔
    Опубликовано: 1 год назад
  • Вам не нужно дорогостоящее оборудование для взрывной пружины печи 1 год назад
    Вам не нужно дорогостоящее оборудование для взрывной пружины печи
    Опубликовано: 1 год назад
  • Overhydration - The ROOT of All Sourdough Problems? (6 Indicators) 1 год назад
    Overhydration - The ROOT of All Sourdough Problems? (6 Indicators)
    Опубликовано: 1 год назад
  • Incredible Artisan Sourdough Bread: AMAZING Bakery by a Turkish Baker 1 год назад
    Incredible Artisan Sourdough Bread: AMAZING Bakery by a Turkish Baker
    Опубликовано: 1 год назад
  • Are You Doing Cold Fermentation Wrong? | The 3-Hour Method for Bread and Pizza 4 месяца назад
    Are You Doing Cold Fermentation Wrong? | The 3-Hour Method for Bread and Pizza
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • Внутри 600-летней итальянской пекарни, которая до сих пор сохраняет традиции 5 месяцев назад
    Внутри 600-летней итальянской пекарни, которая до сих пор сохраняет традиции
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • Секрет добавления фруктов и орехов в закваску | Лучший способ добавления ингредиентов в закваску 2 года назад
    Секрет добавления фруктов и орехов в закваску | Лучший способ добавления ингредиентов в закваску
    Опубликовано: 2 года назад
  • 5 TIPS TO CREATE INCREDIBLE DOUGH STRENGTH | FULL MASTERCLASS 5 лет назад
    5 TIPS TO CREATE INCREDIBLE DOUGH STRENGTH | FULL MASTERCLASS
    Опубликовано: 5 лет назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5