• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Perfect Sourdough: How Kneading Makes a Difference. 4 mixing methods give different results! скачать в хорошем качестве

Perfect Sourdough: How Kneading Makes a Difference. 4 mixing methods give different results! 11 months ago

video

sharing

camera phone

video phone

free

upload

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Perfect Sourdough: How Kneading Makes a Difference. 4 mixing methods give different results!
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Perfect Sourdough: How Kneading Makes a Difference. 4 mixing methods give different results! в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Perfect Sourdough: How Kneading Makes a Difference. 4 mixing methods give different results! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Perfect Sourdough: How Kneading Makes a Difference. 4 mixing methods give different results! в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Perfect Sourdough: How Kneading Makes a Difference. 4 mixing methods give different results!

Have you ever wondered how important kneading is in the art of making bread? I certainly have, and after five years of baking sourdough bread, I've developed my own simplified method that consistently yields great results. While there are many methods that produce amazing bread, they often involve complex, time-consuming processes that demand a lot of attention. In my experiments, I used the same recipe for each loaf, always with white spelt wheat flour and consistent time intervals. The only variation was in the autolyse kneading technique, while keeping the resting time constant. I hope this video will be useful and help improve your sourdough baking skills. Recipe 250 ml (1 cup) of water (room temperature) 150 g (5.3 oz) sourdough starter 400 g (3.2 cups) of flour 7 g (1 tsp) of salt Baking Instructions Baking temperature: 220°C (428°F) Baking time: 45 minutes Thank you very much for watching! 🤗

Comments
  • The Birth of Hubert- A Journey to Sourdough 2 months ago
    The Birth of Hubert- A Journey to Sourdough
    Опубликовано: 2 months ago
    220
  • Artisan Sourdough Small Hand Mix from Start to Finish | Proof Bread 3 years ago
    Artisan Sourdough Small Hand Mix from Start to Finish | Proof Bread
    Опубликовано: 3 years ago
    1107501
  • ХЛЕБ НА ЗАКВАСКЕ, ПОДРОБНЫЙ РЕЦЕПТ 🌺 EASY SOURDOUGH BREAD 🌺 @Amond 1 year ago
    ХЛЕБ НА ЗАКВАСКЕ, ПОДРОБНЫЙ РЕЦЕПТ 🌺 EASY SOURDOUGH BREAD 🌺 @Amond
    Опубликовано: 1 year ago
    567673
  • 18 Sourdough Basics YOU Should Know 5 months ago
    18 Sourdough Basics YOU Should Know
    Опубликовано: 5 months ago
    799715
  • Why the sourdough bread does not rise and open nicely? What is hidden behind sourdough baking.🤔 1 year ago
    Why the sourdough bread does not rise and open nicely? What is hidden behind sourdough baking.🤔
    Опубликовано: 1 year ago
    809699
  • Starter Power: What Happens When You Use More or Less in Sourdough? 4 months ago
    Starter Power: What Happens When You Use More or Less in Sourdough?
    Опубликовано: 4 months ago
    221891
  • Хлеб на закваске для новичков, который точно получится!!! 1 year ago
    Хлеб на закваске для новичков, который точно получится!!!
    Опубликовано: 1 year ago
    4410
  • How to Get Better at Bulk Fermentation (Sourdough Practice Guide) 3 months ago
    How to Get Better at Bulk Fermentation (Sourdough Practice Guide)
    Опубликовано: 3 months ago
    103461
  • Идеальный хлеб на закваске,Легко и Просто!!!! 1 year ago
    Идеальный хлеб на закваске,Легко и Просто!!!!
    Опубликовано: 1 year ago
    331371
  • Stovetop Sourdough Bread - A Culinary Innovation! Have you ever tried it? 1 year ago
    Stovetop Sourdough Bread - A Culinary Innovation! Have you ever tried it?
    Опубликовано: 1 year ago
    68480

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5