• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

When is Bulk Fermentation Done? - Episode 1 : “The 30 Minute Effect” скачать в хорошем качестве

When is Bulk Fermentation Done? - Episode 1 : “The 30 Minute Effect” 4 years ago

Cucuzza

tom

cleveland

black shirt

sourdough journey

when is bulk fermentation done

how do you know bulk fermentation is done

windowpane test

float test

poke test

percent rise

bulk fermentation

overproofed

underproofed

over fermented

underfermented

proofing times

proofing box

open crumb

chad robertson

tartine bread

country bread

big holes in crumb

dense crumb

bulk fermentation end

bulk fermentation finished

end of bulk fermentation

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
When is Bulk Fermentation Done? - Episode 1 : “The 30 Minute Effect”
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: When is Bulk Fermentation Done? - Episode 1 : “The 30 Minute Effect” в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно When is Bulk Fermentation Done? - Episode 1 : “The 30 Minute Effect” или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон When is Bulk Fermentation Done? - Episode 1 : “The 30 Minute Effect” в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



When is Bulk Fermentation Done? - Episode 1 : “The 30 Minute Effect”

How can you tell when Bulk Fermentation is done? This detailed video compares four loaves with different bulk fermentation times with tips for beginners and intermediate sourdough bakers. In this video we bake four loaves of bread with longer bulk fermentation times to assess the impact on crumb of 30-minute extensions to bulk fermentation time, from underproofing to overproofing. The video follows Chad Robertson's Tartine Bread Country loaf recipe and demonstrates all of the techniques used for determining when bulk fermentation is done. Also check out Episode 3 of this series for a continuation if this experiment, and... DOWNLOAD THE NEW BULK-O-MATIC GUIDE! https://thesourdoughjourney.com/wp-co... DOWNLOAD THE GUIDE: HOW TO READ A SOURDOUGH CRUMB https://thesourdoughjourney.com/wp-co... NEW WEBSITE: https://thesourdoughjourney.com/ If you like this video, please subscribe to my channel, The Sourdough Journey. Thank you, Tom Cucuzza The Sourdough Journey Cleveland, Ohio Sections in this video: 0:00 Introduction 1:41 The Experiment 2:58 Other Videos to Consider 5:07 The Recipe 8:04 When is Bulk Fermentation Done? 11:31 Stretch and Fold #5 12:08 Bulk Fermentation Done - Loaf 1 16:44 Final Shaping - Loaf 1 22:04 Bulk Fermentation Done - Loaf 2 25:44 Final Shaping - Loaf 2 27:15 Bulk Fermentation Done - Loaf 3 38:06 Final Shaping - Loaf 3 33:52 Bulk Fermentation Done - Loaf 4 36:50 Final Shaping - Loaf 4 38:40 Day 2: Score and Bake 39:39 Comparing the Loaves 44:22 Cutting the Loaves 49:09 Slicing the Loaves 52:08 Taste Test 53:13 The 5 Stages of Fermentation

Comments
  • When is Bulk Fermentation Done? - Episode 2 : 4 years ago
    When is Bulk Fermentation Done? - Episode 2 : "The Curse of the Weak Starter"
    Опубликовано: 4 years ago
    35738
  • The SECRET of Bulk Fermentation: Measuring Dough Temperature and % Rise - The Two-Factor Method 1 year ago
    The SECRET of Bulk Fermentation: Measuring Dough Temperature and % Rise - The Two-Factor Method
    Опубликовано: 1 year ago
    151094
  • How to Get Better at Bulk Fermentation (Sourdough Practice Guide) 3 months ago
    How to Get Better at Bulk Fermentation (Sourdough Practice Guide)
    Опубликовано: 3 months ago
    94067
  • Лучший район Нью-Йорка. Вы точно захотите здесь жить! | Форест-Хиллс-Гарденс, Куинс 9 hours ago
    Лучший район Нью-Йорка. Вы точно захотите здесь жить! | Форест-Хиллс-Гарденс, Куинс
    Опубликовано: 9 hours ago
    63195
  • 12 Bulk Fermentation Hacks That Transformed My Sourdough Baking 5 months ago
    12 Bulk Fermentation Hacks That Transformed My Sourdough Baking
    Опубликовано: 5 months ago
    134250
  • 4 UNOBVIOUS SOURDOUGH STARTER TIPS That Will Make YOU WIN at Baking 4 years ago
    4 UNOBVIOUS SOURDOUGH STARTER TIPS That Will Make YOU WIN at Baking
    Опубликовано: 4 years ago
    560787
  • Artisan Sourdough Small Hand Mix from Start to Finish | Proof Bread 3 years ago
    Artisan Sourdough Small Hand Mix from Start to Finish | Proof Bread
    Опубликовано: 3 years ago
    1101345
  • 18 Sourdough Basics YOU Should Know 4 months ago
    18 Sourdough Basics YOU Should Know
    Опубликовано: 4 months ago
    750068
  • 15 Mistakes Most Beginner Sourdough Bakers Make 5 years ago
    15 Mistakes Most Beginner Sourdough Bakers Make
    Опубликовано: 5 years ago
    9469196
  • Starter Power: What Happens When You Use More or Less in Sourdough? 3 months ago
    Starter Power: What Happens When You Use More or Less in Sourdough?
    Опубликовано: 3 months ago
    201658

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS