У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Smoke a Brisket! | Chuds BBQ или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Use code CHUDSBBQ16for up to 16 FREE MEALS + 3 Surprise Gifts across 6 HelloFresh boxes plus free shipping at https://bit.ly/3spGaDg In part 2 of 3 in the brisket deep dive I share all the tips to cooking a Texas style brisket. Please LIKE and SUBSCRIBE Patreon.com/chudsbbq Chudsbbq.com Insta: chudsbbq Bbq fan- https://amzn.to/3xFU3y7 ►Full list of things I use and recommend: https://www.chudsbbq.com/affiliates _________________________________________ ►Fogo Charcoal https://www.fogocharcoal.com/?ref=iog... ►Weber Kettle https://weberinc.sjv.io/BX9obL ►Meat Grinder https://bit.ly/3iLUPCE ►Sausage Stuffer https://bit.ly/36zBfXX ►Meat Mixer https://bit.ly/3JS66NJ ►Chamber Vacuum Sealer https://bit.ly/3uEoQtx ►Sous Vide https://bit.ly/3JNcR3j ►Toaster Oven https://amzn.to/3uarzLk breville.oie8.net/x9jY6A ►Thermometer http://www.thermoworks.com?tw=4724 ►Flame Thrower https://amzn.to/2VQKwVR ►Fire Blower https://amzn.to/2YFG4Z4 ►Cold Smoker https://amzn.to/3KkUxOy ►Injector https://amzn.to/34wtJIr ►Vegi Grill Pan https://amzn.to/3cSRVub ►Meat Slicer https://amzn.to/3fAj0mQ ►Fryer https://amzn.to/3aOYISS ►Vitamix Blender https://amzn.to/2JAnRY7 ►Kitchenaid Mixer https://amzn.to/2IrAFir ►Food Processor https://amzn.to/389w3Go ►Black Pepper https://amzn.to/37MZhuJ ►Beef Tallow https://amzn.to/3jKjyq9 ►Wagyu Tallow https://amzn.to/3laAWak ►High Temp Cheese https://amzn.to/37W8MsR ►Pink Salt https://amzn.to/2MYdPxY ►Sodium Citrate https://amzn.to/3f3Zqw1 ►Hog Casings https://amzn.to/2Ccn4Ze ►Sheep casings https://amzn.to/323XOgX ►Chef Knife https://amzn.to/2H5azRt ►Boning Knife https://amzn.to/2zRXeZu ►7" Chef's Knife https://amzn.to/3ljFW9M ►8" Chef Knife https://amzn.to/2xfq9pc ►9" Cimeter Knife https://amzn.to/2N7ZSgJ ►Bone Saw https://amzn.to/2YbOqYf ►Scale https://amzn.to/3fw3Uf0 ►Rub Tub https://amzn.to/37KVMom ►Burger Press https://amzn.to/2Y8B2m0 ►Butcher paper https://amzn.to/2X7D6KK ►Paper stand https://amzn.to/2WKxl6S ►Cutting Board https://amzn.to/3cJTdEW ►Blowtorch https://amzn.to/2W25lLk ►Welder https://amzn.to/2Rwbyg9 ►Angle grinder https://amzn.to/2V3pq3L ►Grinder Blades https://amzn.to/2JWEx8x ►Chop Saw https://amzn.to/3nMxF0Q ►Pipe Level https://amzn.to/3cdNqGL ►Camera https://amzn.to/2yKrNzs ►Camera Lens https://amzn.to/3c8wj9p ►Drone https://amzn.to/2V7VIwK 00:00 Introduction 01:10 Tip 1: Salt and Pepper 05:39 Tip 2: Start with a Charcoal Bed and Dense Logs 09:18 Tip 3: Keep it Simple 10:20 Tip 4: When and How to Wrap 15:00 Tip 5: Rest your Brisket