У нас вы можете посмотреть бесплатно 粿条汤制作方法 食谱(Kway Teow Teng Noodle soup Ingredient&Method)Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
#Food #Noodle #Cooking 材料(Ingredients): 鸡骨 Chicken bone 鸡胸肉 Chicken breast 鱼饼 Fish cake 豆芽 Bean sprouts 沙葛 Yam bean 小辣椒 Hot pepper 葱头草 Onion grass 猪肉丸 meatball 鱼圆 Fishball 蒜头油 Fried Onion Oil 1.首先,准备一锅汤,把鸡胸肉,鱼饼,沙葛,拿去熬汤。 之后,把鸡骨用另外一锅汤去腥,再放入汤中。 30分钟后,把鸡胸,鱼饼沥干水份,切丁。 1. First, prepare a pot of soup, chicken breast, fish cake, sand ge, to boil the soup. After that, put the chicken bones in another pot of soup to Remove fishy, and then put them into the soup after remove fishy. After 30 minutes, drain chicken breast and fish cake. Dice. 2.一个小时后,把汤中的所有材料捞起,加入冰糖,盐和调味。 准备配料,把猪肉丸,鱼圆烫熟。把豆芽和粿条拿去烫熟,沥干水份。葱头草和小辣椒切丁。 2.After an hour, remove all the ingredients from the soup and add rock sugar, salt and seasoning. To prepare the ingredients, boil the pork meatballs and fishball until done. Blanch bean sprouts and kuih teow until done. Drain. Dice the scallions and peppers. 3.最后,把粿条和配料全部加在一起,加入汤汁,加上蒜头油和胡椒粉会更加提味。完成 3. Finally, add kuih teow and all the ingredients together. Add the soup, garlic oil and pepper to enhance the flavor. complete.