У нас вы можете посмотреть бесплатно Persian Dessert Beetroot Halva или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
TastyTimes #beetroothalva #halva Persian Dessert Beetroot Halva 1 cup cooked beetroot puree 1/2 cup remaining water from the boiled beetroot pot 2/3 cup sugar 1 cup water Over medium heat Skim the foam from the syrup Boil for about 7 minutes Remove from heat and add ¼ tsp saffron (optional) Set aside 1 cup wheat flour Roast over low heat until the raw taste of the flour disappears Sift again 80 grams butter or solid shortening (I used animal oil) Add the oil in 2 stages After 3 minutes, add the syrup The heat should be low Stir to dissolve the dough in the syrup Add the second part of the oil Stir until the halva gathers in the middle of the pan Pour hot into the dish Friends, please like and share the video with your friends Shape the halva with a silicone mold This is how you have a delicious Persian dessert Thank you for your support 0:00 Preview 0:28 Preparing the ingredients Syrup 1:18 Cooking Syrup 2:00 Toasting Flour 2:25 Sifting Toasted Flour 2:36 Adding Oil 3:04 Adding Syrup 4:00 Decorating and Serving / @tastytimes1