• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Authentic Cuban Black Beans Recipe Breakdown that will make you an expert! скачать в хорошем качестве

Authentic Cuban Black Beans Recipe Breakdown that will make you an expert! 4 месяца назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Authentic Cuban Black Beans Recipe Breakdown that will make you an expert!
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Authentic Cuban Black Beans Recipe Breakdown that will make you an expert! в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Authentic Cuban Black Beans Recipe Breakdown that will make you an expert! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Authentic Cuban Black Beans Recipe Breakdown that will make you an expert! в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Authentic Cuban Black Beans Recipe Breakdown that will make you an expert!

Cuban Black Beans are a staple. There is not a meal we can remember that didn’t have black beans on the table. There is a reason for it of course. As with most Cuban food, it is made with humble ingredients. The sofrito made from the onions, peppers and garlic are the base for the beans, which are cooked and braised until all the flavors have married together so beautifully. It’s interesting to note, that not all Cuban families make their beans the same way. Every Cuban household has their own special way of preparing beans. It’s rare to find Cuban Black Bean Recipes that are identical. Each house has its own special spin. Ingredients 16 oz bag dried black, rinsed, drained and soaked overnight, then boiled in unsalted water for 2 hours until softened as listed above OR 3 cans of Black Beans (we prefer Kirby) 3 bell peppers (I like to use one red, one yellow, one orange, and one poblano), finely chopped If you like spicy: a serrano or habanero pepper sliced in half (seeds removed and not chopped) 1/4 teaspoon of red chili flakes 2 bay leaves 2 Med onions, finely chopped 12 garlic cloves, finely chopped 1/4 cup apple cider vinegar, plus 1 tablespoon for the end 1/4 cup sugar, plus 1 tablespoon for the end (I like using half granulated and half brown if you have) 1/2 – 3/4 cup extra Virgin olive oil (split) 1/2 teaspoon of cumin ¼ teaspoon of dried oregano Salt and pepper Hot sauce, optional Directions As the beans cook, it’s a good time to make your sofrito. You will know your beans are done when they hold together but are creamy on the inside. Just set them aside until the sofrito is done. In a large pot add the onions, ½ teaspoon salt and pepper, cumin, oregano, chili flakes, bay leaves, ¼ cup of the oil. Cook for 10 minutes on medium until starting to soften. Then add the serrano and bell peppers and cook another 7 minutes until they begin to soften. Clear the vegetables to one side of the pot, add the garlic with a few tablespoons of oil to make sure it sautees and doesn’t steam in the onions. Add 2 cups of bean liquid to the sofrito on high heat. Add the vinegar, sugar, another ¼ cup of olive oil, ½ teaspoon of salt and cook together with the liquid for 15-20 minutes. Add the beans to the pot. Bring them to a boil for a good 5-10 minutes on medium high heat. Then simmer it down to medium low and let it cook together for at least 30 minutes up to an hour so the beans absorb all the flavor in the liquid. Taste for salt and pepper. (since you are using fresh beans they will take on more salt than canned). If the beans have absorbed too much liquid and are too thick, add 1-2 cups more of water until your desired consistency When ready to serve I like to add 1 tablespoon of each the oil, vinegar and the sugar with some dashes of hot sauce. It helps all the flavors stand out. Find this recipe and so much more at abuelascounter.com

Comments
  • How to Make Classic Cuban Rice & Chicken at Home | Arroz con Pollo 6 месяцев назад
    How to Make Classic Cuban Rice & Chicken at Home | Arroz con Pollo
    Опубликовано: 6 месяцев назад
  • Cuban Style Black Beans 2 года назад
    Cuban Style Black Beans
    Опубликовано: 2 года назад
  • How To Make The Best Cuban Black Beans At Home 3 месяца назад
    How To Make The Best Cuban Black Beans At Home
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • Боже как вкусно! Невероятно простой рецепт, Секретный,которая получается восхитительной!Научил турки 7 дней назад
    Боже как вкусно! Невероятно простой рецепт, Секретный,которая получается восхитительной!Научил турки
    Опубликовано: 7 дней назад
  • How to Make Cuban Coffee (cafecito Cubano) 1 год назад
    How to Make Cuban Coffee (cafecito Cubano)
    Опубликовано: 1 год назад
  • Cuban-Style Black Beans | Black Bean Soup | Anitas Delights 4 года назад
    Cuban-Style Black Beans | Black Bean Soup | Anitas Delights
    Опубликовано: 4 года назад
  • The BEST Instant Pot Black Beans | Authentic Cuban Black Beans | No Soaking Required 5 лет назад
    The BEST Instant Pot Black Beans | Authentic Cuban Black Beans | No Soaking Required
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Съедят за минуту! Беру свеклу, банку фасоли и готовлю вкусную  закуску из простых продуктов! 8 дней назад
    Съедят за минуту! Беру свеклу, банку фасоли и готовлю вкусную закуску из простых продуктов!
    Опубликовано: 8 дней назад
  • Easy Mongolian Beef for when all you have is ground beef | The Woks of Life 10 дней назад
    Easy Mongolian Beef for when all you have is ground beef | The Woks of Life
    Опубликовано: 10 дней назад
  • 5 продуктов, которые нельзя ставить на стол перед 2026! 3 дня назад
    5 продуктов, которые нельзя ставить на стол перед 2026!
    Опубликовано: 3 дня назад
  • Cuban Black Beans From Scratch | Frijoles Negro | Made to Order | Chef Zee Cooks 9 лет назад
    Cuban Black Beans From Scratch | Frijoles Negro | Made to Order | Chef Zee Cooks
    Опубликовано: 9 лет назад
  • Cuban Sofrito - the perfect base for Ropa Vieja, Picadillo, Arroz con Pollo and Fricase de Pollo 2 года назад
    Cuban Sofrito - the perfect base for Ropa Vieja, Picadillo, Arroz con Pollo and Fricase de Pollo
    Опубликовано: 2 года назад
  • The Incredible Vegetable Garden Powered by Homemade Compost 5 часов назад
    The Incredible Vegetable Garden Powered by Homemade Compost
    Опубликовано: 5 часов назад
  • Простой рецепт ЭГ ФУ ЯНГ в китайском стиле на вынос | Быстрый ужин на одного ЛЕГКО! 7 дней назад
    Простой рецепт ЭГ ФУ ЯНГ в китайском стиле на вынос | Быстрый ужин на одного ЛЕГКО!
    Опубликовано: 7 дней назад
  • China BURIED TONS OF OYSTER SHELLS In Dead Land - Years Later, What Changed SHOCKED THE WORLD 7 дней назад
    China BURIED TONS OF OYSTER SHELLS In Dead Land - Years Later, What Changed SHOCKED THE WORLD
    Опубликовано: 7 дней назад
  • My Father's Cuban Black Beans. 3 года назад
    My Father's Cuban Black Beans.
    Опубликовано: 3 года назад
  • Черная фасоль по-кубински 3 года назад
    Черная фасоль по-кубински
    Опубликовано: 3 года назад
  • ПАХЛАВА — Главный Десерт на Новый Год! 5 дней назад
    ПАХЛАВА — Главный Десерт на Новый Год!
    Опубликовано: 5 дней назад
  • Блюда на новый год в СССР! Помнишь? 5 дней назад
    Блюда на новый год в СССР! Помнишь?
    Опубликовано: 5 дней назад
  • The 8 Crops I'm Planting NOW To Survive The Coming Food Collapse 3 дня назад
    The 8 Crops I'm Planting NOW To Survive The Coming Food Collapse
    Опубликовано: 3 дня назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5