У нас вы можете посмотреть бесплатно Pici Cacio e Pepe | Tasty Business или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
One of the easiest fresh pasta dish out there, no fancy tools needed! Recipe Serves 4 Pasta Dough 250 00 flour 250 fine semolina 250 water 30 ml olive oil Pinch fine salt Weigh out ingredients Add flour and semolina to a mixing bowl, add in water, oil and salt Bring together until you have a shaggy dough, then turn out on to a work bench and knead until you have a smooth dough. Rest for at least 30mins in the fridge. To make the Pici, cut into 15g strips and roll the dough to roughly 20 cm lengths using both hands roll back and forth to stretch outwards on the bench. Place on a well floured tray. Sauce 160g butter 80g parmesan 80g pecorino Romano 6g black pepper corns Toast pepper corns and freshly grind Finely grate the cheeses on a microplane Cook the pici in boiling salted water Melt the butter in a wide pan and add 100ml pasta water. Add freshly ground black pepper. Add the cooked pici and toss well Layer over the cheese, turn off the heat allow to melt slowly and then toss well. Plate up