У нас вы можете посмотреть бесплатно 泰式青柠檬蒸鱼的做法,🐟口感鲜嫩酸甜开胃,超级下饭🍚Thai style steamed fish with lime, 🐟The taste is fresh and sweet или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
泰式青柠檬蒸鱼的做法,🐟口感鲜嫩酸甜开胃,超级下饭🍚 食材:700克巴丁鱼块、4颗青柠檬、100克香菜、1根去籽红辣椒、5根小米辣椒、50克蒜、120毫升鱼露、150克清水、3勺白糖、3颗青柠檬汁、疯柑叶 1)100克香菜、1根去籽红辣椒、5根小米辣椒、50克蒜搅成泥 2)加入120毫升鱼露、150克清水、3勺白糖、3颗青柠檬汁搅拌均匀,酱汁就做好了 3)把疯柑叶摆在盘,上面放鱼块蒸5分钟;淋上调好的酱汁再焖1分钟就好了 4)出锅放上香菜&青柠檬片 ,香喷喷的泰式青柠檬蒸鱼就做好了❤️ Thai style steamed fish with lime, 🐟The taste is fresh and sweet Ingredients: 700 grams of patin fish fillet, 4 limes, 100 grams of coriander, 1 de-seed red pepper, 5 millet peppers, 50 grams of garlic, 120 milliliters of fish sauce, 150 grams of water, 3 spoons of sugar, 3 greens Lemon juice, kaffir lime leaf 1) 100 grams of coriander, 1 de-seed red pepper, 5 millet peppers, and 50 grams of garlic are stirred into a puree 2) Add 120ml of fish sauce, 150g of water, 3 tablespoons of sugar, 3 lime juice and stir well, the sauce is ready 3) Put the kaffir lime leaf on a plate, put the fish cubes on top and steam for 5 minutes; drizzle with the sauce and simmer for 1 minute. 4) Put coriander and lime slices, and the fragrant Thai-style steamed fish with lime is ready. ❤️