У нас вы можете посмотреть бесплатно The perfect transformation of pork belly! Making a luxurious dongpayuk that melts in your mouth. или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Try the luxurious dongpayuk(Fried Pork Belly in Soy Sauce) that melts in your mouth because it's soft! You can eat other vegetables instead of bok choy. precautions Grill the meat skin side down first. and oil splashes when it's baked. On low heat! Close the lid, bake, turn the heat off, and turn it upside down. Ingredients pork belly 1.3kg 300g bok choy 1 onion Two green onions. Three laurel leaves Five Star Anise 1 piece of cinamon 7 whole garlic 30 whole pepper 1 ginger 1 tablespoon starch 3 tablespoons rice wine Sauce: 100ml of soy sauce, 100ml of rice wine, 80ml of cooking wine, 80ml of starch syrup, 2 tablespoons of brown sugar, 1 tablespoon of caramel sauce, 2.5 cups of water (500ml)