• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Fermented Black Beans скачать в хорошем качестве

Fermented Black Beans 4 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Fermented Black Beans
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Fermented Black Beans в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Fermented Black Beans или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Fermented Black Beans в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Fermented Black Beans

Black beans usually means black soybeans. That is not the case here. This variety of the green bean, "La Victoire", however also has pretty black seeds. I harvested them shortly before the first snow. Eating dark-coloured food by the way is supposed to strengthen the kidneys and protect against the winter cold. Unfortunately, beans are often difficult to digest. One way to neutralize the effects of eating beans is to ferment them. Fermentation of beans is nothing more than adding a brine from lacto-fermented vegetables (or whey from cultured yogurt or kombucha) to cooked beans. ---------------------------------------------------------------------- Ingredients: (1) Fermented beans 750g bean seeds 1,5l beet kvass (or any other) To make kvass see this video:    • Carrot Orange Kvass   (2) Steamed tofu with black bean sauce 200g fermented beans 40g ginger 200g tofu goji berries 1 small onion vegetable oil 1 tsp. minced fermented garlic 150ml water 2 tsp. oyster sauce 1 tbsp. soja sauce 100ml starch water chili threads for decoration Preparation: 1. Sort out bad bean seeds, wash them and soak the beans in plenty of water for one night. 2. Pour off the soaking water and fill up with fresh water. Cook the beans on a low flame until they are soft but not yet broken down. (If they have been soaked before cooking, they can be cooked in about 20 minutes). 3. Pour off the cooking water and rinse the beans with cold water. Let them cool further. 4. Fill the beans into a large jar and pour the kvass over them. Leave them to ferment for 2 to 5 days and observe whether the jar needs to be opened briefly to release excess gas. 5. For the black bean sauce, cut half of the ginger into thin strips. Finely mince the other half. 6. Slice the tofu and place it in a heatproof dish. Add goji berries and ginger strips and steam for 10 to 15 minutes. 7. Cut the onion into fine slices and fry the minced ginger and onions in a little oil. 8. Add the beans and a little water, oyster sauce and soy sauce. Stir in the starch water and boil everything briefly. 9. Pour the bean sauce over the steamed tofu and decorate if desired. Goes well with rice. ----------------------------------------------------------------------- Music: (1) Long Day by Purrple Cat | https://purrplecat.com Music promoted by https://www.free-stock-music.com Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 Unported https://creativecommons.org/licenses/... ----------------------------------------------------------------------- #gardening #countrylife #cottage #beans #fermentation

Comments
  • 自制传统发酵豆豉 让一粒豆变豆脯最后成豆豉的全过程 Fermented black beans 3 года назад
    自制传统发酵豆豉 让一粒豆变豆脯最后成豆豉的全过程 Fermented black beans
    Опубликовано: 3 года назад
  • Домашняя ферментированная черная фасоль (доучи) с нуля 2 года назад
    Домашняя ферментированная черная фасоль (доучи) с нуля
    Опубликовано: 2 года назад
  • 经过20天发酵入味,阿嬷做传统风味黑豆豉,咸香辣爽开胃下饭!丨Black Tempeh【闽湖阿嬤Fujian Grandma】 3 года назад
    经过20天发酵入味,阿嬷做传统风味黑豆豉,咸香辣爽开胃下饭!丨Black Tempeh【闽湖阿嬤Fujian Grandma】
    Опубликовано: 3 года назад
  • Chickpea natto (Garbanzo) -Non-Soybean Series- 7 лет назад
    Chickpea natto (Garbanzo) -Non-Soybean Series-
    Опубликовано: 7 лет назад
  • Juicy Braised Black Beans (Geomeun-kongjorim: 검은콩조림) 7 лет назад
    Juicy Braised Black Beans (Geomeun-kongjorim: 검은콩조림)
    Опубликовано: 7 лет назад
  • Мисо с красной фасолью 4 года назад
    Мисо с красной фасолью
    Опубликовано: 4 года назад
  • Miso Fermented Red Onions 3 года назад
    Miso Fermented Red Onions
    Опубликовано: 3 года назад
  • Black Bean -Non-Soybean Natto Series- 4 года назад
    Black Bean -Non-Soybean Natto Series-
    Опубликовано: 4 года назад
  • ФЕРМЕНТИРОВАННЫЙ ОВЕС - Уменьшите количество АНТИПИТАТЕЛЬНЫХ ВЕЩЕСТВ, используя этот ДВОЙНОЙ МЕТОД! 4 года назад
    ФЕРМЕНТИРОВАННЫЙ ОВЕС - Уменьшите количество АНТИПИТАТЕЛЬНЫХ ВЕЩЕСТВ, используя этот ДВОЙНОЙ МЕТОД!
    Опубликовано: 4 года назад
  • How to make Korean fermented soybean paste (Doenjang: 된장) & soy sauce (Guk-ganjang: 국간장) 9 лет назад
    How to make Korean fermented soybean paste (Doenjang: 된장) & soy sauce (Guk-ganjang: 국간장)
    Опубликовано: 9 лет назад
  • Ферментированный нут | Паста с нутовыми фрикадельками 2 года назад
    Ферментированный нут | Паста с нутовыми фрикадельками
    Опубликовано: 2 года назад
  • 12 кухонных лайфхаков, о которых вы мечтали узнать раньше 5 дней назад
    12 кухонных лайфхаков, о которых вы мечтали узнать раньше
    Опубликовано: 5 дней назад
  • Ферментация черной сои, ошибки и предложения 4 года назад
    Ферментация черной сои, ошибки и предложения
    Опубликовано: 4 года назад
  • What is FERMENTED BLACK SOY BEAN, aka DOUCHI?  How do you use it? 2 года назад
    What is FERMENTED BLACK SOY BEAN, aka DOUCHI? How do you use it?
    Опубликовано: 2 года назад
  • How to Make Garlic Paste So You Don't Spend More — One That Lasts for Months! | Nancy Home 1 час назад
    How to Make Garlic Paste So You Don't Spend More — One That Lasts for Months! | Nancy Home
    Опубликовано: 1 час назад
  • 古法天然發酵—採天然絲瓜葉發酵黑豆,製作成美味的豆豉 ▍Black Curded Beans  ▏Traditional natural fermentation  ▏countryside life 5 лет назад
    古法天然發酵—採天然絲瓜葉發酵黑豆,製作成美味的豆豉 ▍Black Curded Beans ▏Traditional natural fermentation ▏countryside life
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Lacto-fermented Apples 4 года назад
    Lacto-fermented Apples
    Опубликовано: 4 года назад
  • FERMENTED BEANS & LENTILS - delicious probiotic beans with a zing! 2 года назад
    FERMENTED BEANS & LENTILS - delicious probiotic beans with a zing!
    Опубликовано: 2 года назад
  • Stop frying eggs so often. Here's how to make the perfect like in a five-star hotel! 4 часа назад
    Stop frying eggs so often. Here's how to make the perfect like in a five-star hotel!
    Опубликовано: 4 часа назад
  • How to Make Natto - A Tutorial on How to Make Homemade Fermented Soybeans 7 лет назад
    How to Make Natto - A Tutorial on How to Make Homemade Fermented Soybeans
    Опубликовано: 7 лет назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5