У нас вы можете посмотреть бесплатно Garlic Rice или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Best to use only raw and organic ingredients of the highest quality. INGREDIENTS 1 cauliflower extra virgin olive oil (Cold pressed) 2-3 cloves of garlic (We used elephant garlic) Himalayan pink rock salt and black whole pepper METHOD Take 1 cauliflower 2-3 cloves of garlic, process briefly in food processor until a rice-like consistency forms (avoid over processing, a bitter taste will result) Add extra-virgin olive oil, Himalayan pink rock salt and black whole pepper to taste. Dehydrate at 44 degrees C (110 degrees F) for 2-3 hours (otherwise place in oven at the lowest setting leaving the oven door slightly ajar) Alternatively you could use parsnips or jicama instead of cauliflower. (Use a nut milk bag to squeeze out the excess water with the Jicama) Extra: Try seasoning the rice with 2 Tablespoons of Miso. All ingredients from 'Lettuce Deliver' 'Home delivered organic food' http://www.lettucedeliver.com.au and 'About life' 'Natural organic food market' http://www.aboutlife.com.au Adapted from Conscious Choice cooking class presented by Julie Mitsios http://www.conscious-choice.com