У нас вы можете посмотреть бесплатно Easy Pickled Radish Recipe | 蘿蔔泡菜的簡單做法 или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
蘿蔔泡菜的做法其實非常簡單,口感酸甜爽脆,是相當百搭的開胃前菜。喜歡吃甜的明友,可以隨意添加適量糖。 Pickled radish kimchi is super simple to make. It tastes sweet and sour and the texture is very crunchy. It is a versatile appetizer in Chinese cuisine. If you have a sweet tooth, you can adjust the amount of sugar to your liking. 跟我聯繫 Connect with me: Email: [email protected] Facebook: / tastycookingstudio As always, don’t forget to hit the “like” button if you like the video and SUBSCRIBE to my channel. 材料: 白蘿蔔 1條 約450克 紅蘿蔔 半條 約 90克 鹽 1½ 茶匙 調味料: 白醋 158 毫升 (½ 杯 + 3 湯匙) 白砂糖 64 克 (⅓ 杯) 鹽 ¼ 茶匙 筆記:紅白蘿蔔先抓醃過,可以去除蔬菜的生味道。記得要再用清水冲洗過去除鹹味,才不會太鹹。 Ingredients: 450 grams Chinese radish 90 grams carrots 1½ teaspoon salt Seasonings: 158 ml (½ cup + 3 tablespoons) white vinegar 64 grams (⅓ cup) granulated sugar ¼ teaspoon salt Thank you for watching!