Русские видео

Сейчас в тренде

Иностранные видео




Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Easy Pickled Radish Recipe | 蘿蔔泡菜的簡單做法

蘿蔔泡菜的做法其實非常簡單,口感酸甜爽脆,是相當百搭的開胃前菜。喜歡吃甜的明友,可以隨意添加適量糖。 Pickled radish kimchi is super simple to make. It tastes sweet and sour and the texture is very crunchy. It is a versatile appetizer in Chinese cuisine. If you have a sweet tooth, you can adjust the amount of sugar to your liking. 跟我聯繫 Connect with me: Email: [email protected] Facebook:   / tastycookingstudio   As always, don’t forget to hit the “like” button if you like the video and SUBSCRIBE to my channel. 材料: 白蘿蔔 1條 約450克 紅蘿蔔 半條 約 90克 鹽 1½ 茶匙 調味料: 白醋 158 毫升 (½ 杯 + 3 湯匙) 白砂糖 64 克 (⅓ 杯) 鹽 ¼ 茶匙 筆記:紅白蘿蔔先抓醃過,可以去除蔬菜的生味道。記得要再用清水冲洗過去除鹹味,才不會太鹹。 Ingredients: 450 grams Chinese radish 90 grams carrots 1½ teaspoon salt Seasonings: 158 ml (½ cup + 3 tablespoons) white vinegar 64 grams (⅓ cup) granulated sugar ¼ teaspoon salt Thank you for watching!

Comments