• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

CHEBUREKI - juicy, real, Crimean, Uzbek! The most delicious! скачать в хорошем качестве

CHEBUREKI - juicy, real, Crimean, Uzbek! The most delicious! 6 years ago

Сталик Ханкишиев

казан

мангал

НТВ

Дачный ответ

кулинарная книга

готовить

плов

шашлык

чебуреки

шеф повар

тесто

фарш

крым

татары

баранина

сало

масло

вкусно

кафе

ресторан

настоящие

рецепт

кулинария

домашняя еда

манты

дача

деревня

тесто для чебуреков

чебуреки рецепт

домашние чебуреки

вкусные чебуреки

чебуреки с мясом

итальянская кухня

aztv

uzreport tv

турецкая кухня

электроплита

ак приготовить люля кебаб

приправы и специи

национальная кухня

специи и пряности

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
CHEBUREKI - juicy, real, Crimean, Uzbek! The most delicious!
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: CHEBUREKI - juicy, real, Crimean, Uzbek! The most delicious! в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно CHEBUREKI - juicy, real, Crimean, Uzbek! The most delicious! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон CHEBUREKI - juicy, real, Crimean, Uzbek! The most delicious! в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



CHEBUREKI - juicy, real, Crimean, Uzbek! The most delicious!

Separate the meat from the bones, remove the films and veins, leave only a clean fillet. Place bones, films, veins, onions, carrots, a small amount of spices and salt in a pressure cooker and cook a strong broth. Cool the broth to a state of jelly or even freeze. Scroll 600 grams of meat and 600 grams of onion through a meat grinder, add 150-200 grams of fat tail (or other) fresh fat. Season with half a tablespoon of salt, half a spoonful of pepper and leave in a cool place. A luxurious planetary mixer, dough mixer, which easily turns into a meat grinder, sausage filler, juicer, dough sheeter, noodle cutter, vegetable cutter and even an ice cream maker with huge discounts on the promotion can be bought here: http://shop.stalic.ru/pokupatelyu-mik... -kniga-v-podarok/ and get gifts too! For the test, take 1 kg of flour, 50 ml of vegetable oil, a teaspoon of salt and 500 ml of water at a temperature of 70C. Knead the dough and let it rest for about an hour. Divide the dough into 24 equal parts. Process each juicy before rolling out: sprinkle it with flour and bend the edges to the center, repeating this procedure several times until you get an even, round billet. Let the blanks lie down a little. Roll out with a rolling pin into even circles with a diameter of 25-30 cm, put one full spoon of minced meat and several cubes of frozen broth on each sauce. Carefully close and trim the edges of the chebureks. Pour about 1 liter of good vegetable oil into a cauldron and heat it to a temperature of 210C, then reduce the heat so that the oil does not overheat and does not cool down much. To make sure the temperature is right, dip the cheburek trimmings in the oil. They should be fried in exactly one minute. If longer, then the heating should be increased, if faster, then reduced. Leave the trimmings next to the pasties - they can always control the temperature if there is still no elementary thermometer. Chebureks are fried for about two minutes. During frying, they must be carefully turned over every half a minute and pour oil on top of those places under which the minced meat lies. Serve pasties with coffee. Try dusting the scraps with powdered sugar and cinnamon. And if you like it - try the same with pasties. If you like it - congratulations! You have a developed and unbiased taste for food, without stereotypes imposed from the outside. My autographed books are the best gift for any occasion - you can always buy here http://shop.stalic.ru/knigi-stalika-h... You can read about chebureks here https://stalic.livejournal.com/302258... https://stalic.livejournal.com/810591... You can watch the Manta video here    • МАНТЫ / Manti / Mantu   My best recipes, where I will include this video, can be viewed here:    • Мои лучшие рецепты   Music for the video: Ruslan Chir-Chir You can buy my books with an autograph: http://shop.stalic.ru/knigi-stalika-h... More recipes can be found here: https://stalic.livejournal.com/ More information in my blog: http://shop.stalic.ru/blog/ #stalik

Comments
  • UZBEK PILAF. How to cook a real Uzbek pilaf at home! 7 years ago
    UZBEK PILAF. How to cook a real Uzbek pilaf at home!
    Опубликовано: 7 years ago
    13820913
  • Manti or Khinkali? What's cooler? Stalic Khankishiev searches and finds the answer! 2 years ago
    Manti or Khinkali? What's cooler? Stalic Khankishiev searches and finds the answer!
    Опубликовано: 2 years ago
    579369
  • ЧЕБУРЕКИ по советскому рецепту - СОЧНЫЕ и ХРУСТЯЩИЕ! | Зачем в тесте уксус? 5 years ago
    ЧЕБУРЕКИ по советскому рецепту - СОЧНЫЕ и ХРУСТЯЩИЕ! | Зачем в тесте уксус?
    Опубликовано: 5 years ago
    3434982
  • Chebureks. No one will tell you this - Tips from a baker! How to make the best bubbly dough? 2 years ago
    Chebureks. No one will tell you this - Tips from a baker! How to make the best bubbly dough?
    Опубликовано: 2 years ago
    8356546
  • Логарифмы с нуля за 20 МИНУТ! Introduction to logarithms. 4 years ago
    Логарифмы с нуля за 20 МИНУТ! Introduction to logarithms.
    Опубликовано: 4 years ago
    1578723
  • Belyashi with meat! How is cooking in Uzbekistan? All the secrets of Staliс Khankishiev! 3 years ago
    Belyashi with meat! How is cooking in Uzbekistan? All the secrets of Staliс Khankishiev!
    Опубликовано: 3 years ago
    1444210
  • How is Telegram connected to the FSB? And what does this mean for you? Investigation 18 hours ago
    How is Telegram connected to the FSB? And what does this mean for you? Investigation
    Опубликовано: 18 hours ago
    214432
  • Chebureks. Perfect Dough for Chebureks. Homemade Cheburek Recipe - Crunchy and Bubbly Chebureks. 1 year ago
    Chebureks. Perfect Dough for Chebureks. Homemade Cheburek Recipe - Crunchy and Bubbly Chebureks.
    Опубликовано: 1 year ago
    2500777
  • Выясняю как вкуснее жарить пельмени. Теперь вам будет вкусно всегда!!! Теория Вкуса. 4 years ago
    Выясняю как вкуснее жарить пельмени. Теперь вам будет вкусно всегда!!! Теория Вкуса.
    Опубликовано: 4 years ago
    4660932
  • БАСТУРМА — Настоящий рецепт из Армении! 1 year ago
    БАСТУРМА — Настоящий рецепт из Армении!
    Опубликовано: 1 year ago
    1108345

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5