У нас вы можете посмотреть бесплатно These Five Things Are BETTER If You Make Them Yourself или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This week on the homestead we're replenishing some of the things we've learned to make for ourselves. From Sourdough, to Home-brewed Beer, Washing Powder, Garden Compost and Woodchip Mulch we've been learning how to D.I.Y.... or M.Y.O Kirsty's Sourdough: 350g water 90g starter 10g salt 520g flour Sit for 30 minutes and then 4 x stretch and folds 30 mins apart Bulk ferment on bench for 2 hours Shape and rest on bench for 30mins Shape again and place in banneton (seasoned with rice flour) Cold ferment 10-12 hours (overnight) I bake in a dutch oven at 230degrees 20min covered, 20min uncovered.