• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Eggless Opera Cake Recipe скачать в хорошем качестве

Eggless Opera Cake Recipe 4 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Eggless Opera Cake Recipe
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Eggless Opera Cake Recipe в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Eggless Opera Cake Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Eggless Opera Cake Recipe в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Eggless Opera Cake Recipe

Eggless Opera Cake – For any eggless people, you have to try this. This cake is so delectable with combination of buttercream and ganache. The joconde sponge is super moist and soft. It may look a lot of work, but it’s really easy. Just follow the steps closely. In this recipe, I’ve also shown you how to make feuilletine flakes without eggs, and that could give you a nice chocolate croustillant. I hope you’re inspired to make this cake for you and your family. You can even make it for a birthday occasion. Enjoy! If you like this recipe, please click on “SUBSCRIBE” button with THE NOTIFICATION BELL ON. FOR FULL RECIPE, please visit my blog at https://gracioustreatz.wixsite.com/ba... Ingredients: • FEUILLETTINE FLAKES 30g [2 tbsp] powdered sugar 30g [2 tbsp] plain flour 30g [2 tbsp] plain yogurt 30g [3 tbsp] melted butter • JOCONDE BISCUIT I used 26x36cm pan 224ml [1 cup] milk 15ml [1 tbsp] white vinegar 120g [1 cup] almond flour 120g [1 cup] powdered sugar 1½ tsp baking powder ½ tsp baking soda ¼ tsp salt 60g [¼ cup] plain yogurt 30g [2 tbsp] melted butter 60g [½ cup] cake flour • COFFEE SYRUP 30g [2 tbsp] sugar 60ml [¼ cup] water 4g [2 tsp] instant coffee • CHOCOLATE CROUSTILLANT 50g [⅓ cup] semi-sweet chocolate 50g [½ cup] Feuilletine flakes, crushed • CHOCOLATE GANACHE 120g [⅔ cup] semi-sweet chocolate 120g [½ cup] whipping cream, hot • COFFEE BUTTERCREAM 4g [2 tsp] instant coffee 15ml [1 tbsp] hot water 170g [¾ cup] unsalted butter 100g [⅓ cup] sweetened condensed milk • CHOCOLATE GLAZE 130g [¾ cup] dark chocolate 20g [1½ tbsp] light oil Garnish: Chocolate flakes Edible gold flakes Instructions: • FEUILLETTINE FLAKES 1. In a bowl, mix the sugar and flour. Give it a quick mix. 2. Add in the yogurt and melted butter. Mix until well combined. 3. Transfer on a parchment paper. Spread the batter layer as thin as possible. The thinner the easier and more crispy the flakes will be. 4. Bake in preheated oven at 170°C/340°F for 10-15 minutes or until it’s browned. 5. The flakes will be hardened and crispy as it cools down. 6. Break into small pieces. 7. Transfer into a food processor. Pulse until fine. Cover the flakes in an air tight container to preserve the crispiness. Set aside. • JOCONDE BISCUIT 1. In a cup, add milk and vinegar, quick stir and let it rest for 5 minutes. 2. Sift all the dry ingredients. Set aside. 3. In a mixing bowl, add yogurt and melted butter. Mix until well combined. 4. Add in the milk mixture in a few batches, alternate with the sifted dry ingredients. 5. Add in the sifted dry ingredients in a few batches, alternate with the milk mixture. 6. Mix until combined, do not over mix. 7. Sift in the cake flour. Fold until combined. 8. Transfer the batter onto a 26x36cm pan. Spread it evenly. Drop the pan on the table a few times to release air bubbles. 9. Bake in preheated oven at 200°C/390°F for 15 minutes or until it’s lightly browned. 10. Let it cool completely. 11. Cut the sheet into 3 equal pieces. Set aside. • COFFEE SYRUP 1. In a milk pot, add water, sugar and coffee. Heat until well dissolved. 2. Transfer the syrup in a bowl, set aside to cool. • CHOCOLATE CROUSTILLANT 1. Melt the chocolate over a double boiler. 2. Stir until melted and no lumps. Remove from the boiler. 3. Add in the crushed Feuilletine flakes. Mix until well incorporated. 4. Lay one of the jocondo sheet on a board. Transfer the chocolate croustillant on the sheet. Spread it evenly. Refrigerate while working on the next step. • CHOCOLATE GANACHE 1. In a bowl, add the chocolate and hot whipping cream. Make sure the chocolate submerge into the ccream. Let it rest for 2 minutes. 2. Mix until no lumps. If there are still stubborn lumps, pop into microwave for a few seconds, then mix it again until no lumps. 3. Refrigerate for 30 minutes to thicken the ganache. 4. After chilling, give it a quick mix with an electric mixer. The ganache will be creamy and stiff. • COFFEE BUTTERCREAM 1. In a small bowl, add instant coffee and hot water. 2. Mix until the coffee is well dissolved. 3. In a mixing bowl, add butter. Mix until creamy, fluffy and pale. 4. Add in the condensed milk, mix until well combined. 5. Add in the coffee, mix until well combined. • ASSEMBLE THE CAKE (refer to the link above) • CHOCOLATE GLAZE 1. Melt the chocolate over a double boiler. 2. Stir until melted and no lumps. Remove from the boiler. 3. Add in the oil. Mix until well combined. 4. Pour over the chilled cake. 5. Spread the chocolate evenly to get smooth surface. 6. Refrigerate for 15 minutes. 1. Trim the sides of the cake. Slice the cake into 5 pieces. 2. Garnish the top with chocolate flakes and edible gold flakes. 3. Cake is ready to serve. Follow me at: Instagram: @gracioustreatz Email: [email protected] Copyright © Gracious Treatz. All rights reserved. Unauthorized usage or stealing this video is prohibited.

Comments
  • How to Make Classic Opera Cake at Home 4 месяца назад
    How to Make Classic Opera Cake at Home
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • Ultimate Eggless Ferrero Rocher Cake Recipe 5 лет назад
    Ultimate Eggless Ferrero Rocher Cake Recipe
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Ultimate Lotus Biscoff Cake | No Eggs | with No Grit Easy Creamy Buttercream 4 года назад
    Ultimate Lotus Biscoff Cake | No Eggs | with No Grit Easy Creamy Buttercream
    Опубликовано: 4 года назад
  • Снимаю Шляпу Перед Тем Кто Придумал Этот Рецепт! Век Живи Век Учись! 16 часов назад
    Снимаю Шляпу Перед Тем Кто Придумал Этот Рецепт! Век Живи Век Учись!
    Опубликовано: 16 часов назад
  • How I Reinvented the Opera Cake Like Never Before │ Tutorial: Opera Entremet Cake 10 месяцев назад
    How I Reinvented the Opera Cake Like Never Before │ Tutorial: Opera Entremet Cake
    Опубликовано: 10 месяцев назад
  • Как приготовить небесный оперный пирог 5 лет назад
    Как приготовить небесный оперный пирог
    Опубликовано: 5 лет назад
  • A Light & Fluffy Strawberry Fraisier Cake | No Eggs | No Gelatins 3 года назад
    A Light & Fluffy Strawberry Fraisier Cake | No Eggs | No Gelatins
    Опубликовано: 3 года назад
  • «Сыграй На Пианино — Я Женюсь!» — Смеялся Миллиардер… Пока Еврейка Не Показала Свой Дар 1 месяц назад
    «Сыграй На Пианино — Я Женюсь!» — Смеялся Миллиардер… Пока Еврейка Не Показала Свой Дар
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Eggless Opera Cake Recipe | French opera cake | Valentines Day Special recipe | Homemade by Akansha 4 года назад
    Eggless Opera Cake Recipe | French opera cake | Valentines Day Special recipe | Homemade by Akansha
    Опубликовано: 4 года назад
  • Этот пирог – настоящее цитрусовое наслаждение: горячий, свежий и нежный. 🍊 1 день назад
    Этот пирог – настоящее цитрусовое наслаждение: горячий, свежий и нежный. 🍊
    Опубликовано: 1 день назад
  • Eggless Medovik Russian Honey Cake Recipe 4 года назад
    Eggless Medovik Russian Honey Cake Recipe
    Опубликовано: 4 года назад
  • Opera Cake Recipe From A Michelin Star Pastry Chef 3 года назад
    Opera Cake Recipe From A Michelin Star Pastry Chef
    Опубликовано: 3 года назад
  • Рождественский Торт ГОРЯЩИЕ СВЕЧИ! Подробно Сборка и Украшение! Не сложно!Вкуснейший торт! 7 дней назад
    Рождественский Торт ГОРЯЩИЕ СВЕЧИ! Подробно Сборка и Украшение! Не сложно!Вкуснейший торт!
    Опубликовано: 7 дней назад
  • Чем ОПАСЕН МАХ? Разбор приложения специалистом по кибер безопасности 1 месяц назад
    Чем ОПАСЕН МАХ? Разбор приложения специалистом по кибер безопасности
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Best Opera Cake Recipe 3 года назад
    Best Opera Cake Recipe
    Опубликовано: 3 года назад
  • КОРОЛЕВСКИЙ САЛАТ❤️ 3 дня назад
    КОРОЛЕВСКИЙ САЛАТ❤️ "ГОСТИ В ШОКЕ ИЗ ЧЕГО ЖЕ ОН"! А ВКУСНЫЙ КАКОЙ!ВЕК ЖИВИ-ВЕК УЧИСЬ!
    Опубликовано: 3 дня назад
  • Opera Cake - Bánh Opera 5 лет назад
    Opera Cake - Bánh Opera
    Опубликовано: 5 лет назад
  • From Simple Ingredients to Chocolate Heaven: Silky & Decadent Mousse Cake 8 месяцев назад
    From Simple Ingredients to Chocolate Heaven: Silky & Decadent Mousse Cake
    Опубликовано: 8 месяцев назад
  • Снимаю Шляпу Перед Тем Кто Придумал Этот Рецепт! Век Живи Век Учись! 2 дня назад
    Снимаю Шляпу Перед Тем Кто Придумал Этот Рецепт! Век Живи Век Учись!
    Опубликовано: 2 дня назад
  • Opera Cake Recipe - Chai & Eggless 4 года назад
    Opera Cake Recipe - Chai & Eggless
    Опубликовано: 4 года назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5