У нас вы можете посмотреть бесплатно Modern Dry Gongfucha: Brewing Liu Bao in Antique Yixing | Tea Everyday | Knjitea или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Part 4 of Tea Everyday Zini is often misunderstood but has a wide range of capabilities depending on processing and firing. But what about old teapots that have a lot of "character" to them? We explore brewing styles that tailor to the unique features of these old treasures. Modern dry styles of gongfucha originate from a style popularized in the 1980s in Taiwan.Today we sit with an aged Liu Bao Tea that has been aged for near three decades. Strong betel nut flavor, a dark rich base and fried vermicelli abound in the cups. ------------------------------------------------------------- Featuring: Qing Dynasty Yixing teapot Antique celadon teacups Antique Indian stone tribute dish Antique Japanese pewter tea caddy Antique Indian stone waste bowl Pewter vase 永茗 藝術Studio Pitcher Tea: 1990s Liu Bao ------------------------------------------------------------- Website: http://knjitea.com/ Instagram: @knjitea Facebook: / knjitea -------------------------------------------------------------- Equipments & etc: Camera: Olympus OM-D EM5 Lens: Olympus 30mm 1:3.5 Macro ED Tripods: SILK carbon 823 Pro Edit: Adobe Premiere Pro ----------------------------------------------------------------- Music: Maestro Tlakaelel - Jesse Gallagher -----------------------------------------------------------------