У нас вы можете посмотреть бесплатно Vegan Creamy Miso Ramen '素味噌拉面' или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This vegan creamy miso ramen is SO good that you'll want to slurp up the whole bowl right away. I hope you give this recipe a try and thank you for watching! For the full recipe, visit: https://woonheng.com/vegan-creamy-mis... Blog: https://woonheng.com Instagram: / woon.heng Facebook: / woonhengkitchen Pinterest: / woonheng Music: http://www.bensound.com/royalty-free-... ------------------------------------------------------------ Ingredients 2 servings of ramen noodles of choice 6 stalks green onions, chopped white and green part separated 1½ tablespoons grated ginger 1 tablespoon finely minced garlic 2 tablespoons toasted sesame seeds 2 tablespoons white miso paste 1 tablespoon hot bean sauce/paste 4½ cups Kombu Dashi 1 cup of unsweetened plant-based milk used oat milk a drizzle of toasted sesame oil oil for cooking Kombu (Dried Kelp) Dashi 1 oz Kombu dried kelp 10 dried shiitake mushrooms 4-5 cups of water Toppings 7 oz [200g] firm tofu pressed 1 tablespoon cornstarch mushrooms from Kombu Dashi sliced ½ tablespoon soy sauce salt to taste Garnishes Japanese 7 spice blend Shichimi Togarashi Toasted sesame seeds Green parts of green onions