У нас вы можете посмотреть бесплатно Unique Idli Recipe with Leftover Veg & Special Chutney – Never Seen Before или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Welcome to BL Kitchen! Learn to make soft, fluffy Idlis with spicy Sambar and tasty Chutney – a perfect South Indian breakfast at home. Ingredients: Idli: • 1½ cups Chawal Aata • 1 cup Suji • 1 cup Dahi • 1 tsp Egewine • ½ tsp Baking Soda Sambar: • Kadi Patta • 1 tsp Mustard Seeds • Senjna Ke Patte • 1 cup AerHar ki Daal • Mixed Veg • 3–4 tsp Amchur Powder • 1 tsp Kashmiri Lal Mirch • Salt to taste Chutney: • 100g Moongphali • 1 cup Hara Dhaniya • 4–5 Lehson ki Kaliyaan • 2-inch Adrak • ½ cup Nariyel • 1–2 tsp Chini • 3–4 Hari Mirch • Salt to taste • 1 tsp Amchur Powder How to Prepare: 1. Mix idli ingredients and steam until fluffy. 2. Cook dal, temper with spices, add veggies for Sambar. 3. Blend Chutney ingredients to a smooth paste. Serve hot Idli with Sambar & Chutney! Hashtags: #IdliRecipe #SambarRecipe #ChutneyRecipe #SouthIndianFood #BreakfastRecipe #BLKitchen #HealthyRecipes #VegetarianFood #EasyRecipes #IndianCuisine #SoftIdli #IdliSambar #CoconutChutney #SpicySambar #HomemadeIdli #TraditionalRecipes #TastyBreakfast #IndianBreakfast #QuickRecipes #FoodLovers #cookingathome