У нас вы можете посмотреть бесплатно Julia Child Reminded Me Why I Even Cook или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Made In is offering up to 30% off during their Black Friday Sale. Use my link and get the best deals of the year. - https://madein.cc/1125-antichef I'M NOT DRIVING MERCH DROP: http://antichef.shop Returning to the wonderful world of Julia Child and her hyped (by myself) gratineed scallops Support the Channel Patreon → / antichef Follow Me On Instagram → / antichefjamie Recipe: For 6 scallop shells: • 1/3 cup minced yellow onions • 1 Tb butter • 1 1/2 Tb minced shallot or green onions • 1 clove minced garlic • 1 1/2 lbs washed scallops • Salt and pepper • 1 cup sifted flour (for dredging) • 2 Tb butter • 1 Tb olive oil • 1 10-inch enameled skillet For the sauce: • 1/2 cup dry white wine OR 1/3 cup dry white vermouth + 3 Tb water • 1 bay leaf • 1/8 tsp thyme