У нас вы можете посмотреть бесплатно Chaozhou Steamed Rice Cake [Eng/Chn Sub] или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Chaozhou Steamed Rice Cake Ingredients: 1. Flour mixture: mix well 80g rice flour n 250ml 2. Fillings: ~2 Shiitake Mushrooms, soaked till soft, cut into small pieces ~12g sweet preserved radish shreds ~12g honey roasted peanuts, crushed Cooking: 1. Set the wok at high heat with 1/2tbs sesame oil, sautee 1 tsp toban chili bean sauce, fry mushrooms, radish n peanuts for about a min 2. Brush oil on the small bowls, pour the flour mixture in. Put the steamer over boiling water. Steam at high heat for 20min. 3. Turn off the heat Add the fillings into the indented centre of the steamed cakes. Leave them covered on the stove for 10min. 4. Let the cakes cool down a bit. Then use a spatula to get the cakes out.