• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How to Produce Buffalo Mozzarella Cheese in Planeta Rica Colombia - TvAgro by Juan Gonzalo Angel скачать в хорошем качестве

How to Produce Buffalo Mozzarella Cheese in Planeta Rica Colombia - TvAgro by Juan Gonzalo Angel 10 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How to Produce Buffalo Mozzarella Cheese in Planeta Rica Colombia - TvAgro by Juan Gonzalo Angel
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How to Produce Buffalo Mozzarella Cheese in Planeta Rica Colombia - TvAgro by Juan Gonzalo Angel в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Produce Buffalo Mozzarella Cheese in Planeta Rica Colombia - TvAgro by Juan Gonzalo Angel или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How to Produce Buffalo Mozzarella Cheese in Planeta Rica Colombia - TvAgro by Juan Gonzalo Angel в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How to Produce Buffalo Mozzarella Cheese in Planeta Rica Colombia - TvAgro by Juan Gonzalo Angel

Twitter @juangangel Mozzarella (English /ˌmɒtsəˈrɛlə/; Italian: [mottsaˈrɛlla]) is a cheese, from southern Italy, traditionally made from Italian buffalo milk by the pasta filata method. American mozzarella can be made from pasturized cow's milk. Mozzarella received a Traditional Specialities Guaranteed certification from the European Union in 1998. This protection scheme requires that mozzarella sold in the European Union is produced according to a traditional recipe. The TSG certification does not specify the source of the milk, so any type of milk can be used.[2] In Italy mozzarella made with the milk of the Italian water buffalo is an important variety. The Italian buffalo mozzarella sold as Mozzarella di Bufala Campana is protected under the EU's Protected Designation of Origin scheme and may only be produced in select locations in the regions of Campania, Lazio, Apulia and Molise. Fresh mozzarella is generally white, but may vary seasonally to slightly yellow depending on the animal's diet. It is a semi-soft cheese. Due to its high moisture content, it is traditionally served the day after it is made, but can be kept in brine for up to a week or longer when sold in vacuum-sealed packages. Low-moisture mozzarella can be kept refrigerated for up to a month, though some shredded low-moisture mozzarella is sold with a shelf life of up to six months. Mozzarella of several kinds is also used for most types of pizza and several pasta dishes, or served with sliced tomatoes and basil in Caprese salad. Mozzarella, derived from the Neapolitan dialect spoken in Campania, is the diminutive form of mozza ("cut"), or mozzare ("to cut off") derived from the method of working. The term is first mentioned in 1570, cited in a cookbook by Bartolomeo Scappi, reading "milk cream, fresh butter, ricotta cheese, fresh mozzarella and milk. Mozzarella, recognised as a Specialità Tradizionale Garantita (STG) since 1996, is available fresh, usually rolled into a ball of 80 to 100 grams (2.8 to 3.5 oz), or about 6 cm (2.4 in) in diameter, sometimes up to 1 kg (2.2 lb), or about 12 cm (4.7 in) diameter, and soaked in salt water (brine) or whey, and other times with citric acid added, and partly dried (desiccated) its structure being more compact, and in this form it is often used to prepare dishes cooked in the oven, such as lasagna and pizza. When twisted to form a plait mozzarella is called treccia. Mozzarella is also available in smoked (affumicata) and reduced-moisture packaged varieties. "Stuffed mozzarella", a new trend as of 2006, may feature olives or cooked or raw ham, or small tomatoes (pomodorini). Variants Several variants have been specifically formulated and prepared for use on pizza, such as low-moisture Mozzarella cheese. The International Dictionary of Food and Cooking defines this cheese as "a soft spun-curd cheese similar to Mozzarella made from cow's milk" that is "[u]sed particularly for pizzas and [that] contains somewhat less water than real Mozzarella". Mozzarella di bufala campana is a type of mozzarella made from the milk of Italian buffalo raised in designated areas of Campania, Lazio, Apulia, Molise in Italy. Unlike other mozzarellas—50% of whose production derives from non-Italian and often semi-coagulated milk—it holds the status of a protected designation of origin (PDO 1996) under the European Union. Fior di latte (written also as one word), is made from fresh pasteurized or unpasteurized cow's milk and not water buffalo milk, which greatly lowers its cost. Outside Italy "mozzarella" not clearly labeled as deriving from water buffalo can be presumed to derive from cow milk. Mozzarella affumicata means (smoked mozzarella). Ovolini refers to smaller-sized bocconcini, and sometimes to cherry bocconcini. Low-moisture part-skim mozzarella, widely used in the food-service industry, has a low galactose content, per some consumers' preference for cheese on pizza to have low or moderate browning. Some pizza cheeses derived from skim mozzarella variants were designed not to require aging or the use of starter. Others can be made through the direct acidification of milk. Source https://en.wikipedia.org/wiki/Mozzarella Juan Gonzalo Angel www.tvagro.tv

Comments
  • Как миллионы молочных коров ежедневно доятся для производства сыра и молока – взгляд изнутри на с... 1 месяц назад
    Как миллионы молочных коров ежедневно доятся для производства сыра и молока – взгляд изнутри на с...
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • How to Make Low-Moisture Mozzarella Cheese for Pizza at Home - Redux 5 месяцев назад
    How to Make Low-Moisture Mozzarella Cheese for Pizza at Home - Redux
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • Домашняя моцарелла из 2 ингредиентов за 30 минут! Сыр тянется! Сыр из молока в домашних условиях 1 год назад
    Домашняя моцарелла из 2 ингредиентов за 30 минут! Сыр тянется! Сыр из молока в домашних условиях
    Опубликовано: 1 год назад
  • PECORINO ROMANO DOP (English version) 11 лет назад
    PECORINO ROMANO DOP (English version)
    Опубликовано: 11 лет назад
  • Как делается итальянское пармезановое колесо сыра - Король сыра 1000$ за колесо изготовление фабрике 3 года назад
    Как делается итальянское пармезановое колесо сыра - Король сыра 1000$ за колесо изготовление фабрике
    Опубликовано: 3 года назад
  • How Billions Canned Tuna Are Processed - Amazing Tuna Harvesting & Processing In Factory 6 месяцев назад
    How Billions Canned Tuna Are Processed - Amazing Tuna Harvesting & Processing In Factory
    Опубликовано: 6 месяцев назад
  • Traditional Mozzarella Cheese Making – A Mountain Village Legacy! 6 месяцев назад
    Traditional Mozzarella Cheese Making – A Mountain Village Legacy!
    Опубликовано: 6 месяцев назад
  • Доим нашу новую семейную корову! | Изучаем наш распорядок дня в коровнике🥛 1 месяц назад
    Доим нашу новую семейную корову! | Изучаем наш распорядок дня в коровнике🥛
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • GIANT Buffalo Mozzarella: The 4kg Ball You Can Only Find Fresh in Southern Italy 8 месяцев назад
    GIANT Buffalo Mozzarella: The 4kg Ball You Can Only Find Fresh in Southern Italy
    Опубликовано: 8 месяцев назад
  • Buffalo mozzarella cheese: how the Queen of Italian mozzarella is made in a family farm 4 года назад
    Buffalo mozzarella cheese: how the Queen of Italian mozzarella is made in a family farm
    Опубликовано: 4 года назад
  • Running a Dairy Farm 4 месяца назад
    Running a Dairy Farm
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • How Spaghetti Is Made  - Massive Million Tons of Pasta Processing In Factory 8 месяцев назад
    How Spaghetti Is Made - Massive Million Tons of Pasta Processing In Factory
    Опубликовано: 8 месяцев назад
  • Сокол: Небесный Снайпер | Интересные факты про соколов 2 дня назад
    Сокол: Небесный Снайпер | Интересные факты про соколов
    Опубликовано: 2 дня назад
  • Elaboración de muzzarella 10 лет назад
    Elaboración de muzzarella
    Опубликовано: 10 лет назад
  • Cómo aumentar la producción de granadilla con agricultura tropical- TvAgro por Juan Gonzalo Angel 3 дня назад
    Cómo aumentar la producción de granadilla con agricultura tropical- TvAgro por Juan Gonzalo Angel
    Опубликовано: 3 дня назад
  • Как производится свежая моцарелла | Сыроваренный завод Buffalo Milk Cheese Factory 1 год назад
    Как производится свежая моцарелла | Сыроваренный завод Buffalo Milk Cheese Factory
    Опубликовано: 1 год назад
  • ДИКАЯ СИБИРЬ / WILD SIBERIA | Полный документальный фильм о дикой природе | 5 дней назад
    ДИКАЯ СИБИРЬ / WILD SIBERIA | Полный документальный фильм о дикой природе |
    Опубликовано: 5 дней назад
  • Процесс изготовления сыра из молока буйвола на заводе - выращивание и сбор молока буйвола 🧀 1 год назад
    Процесс изготовления сыра из молока буйвола на заводе - выращивание и сбор молока буйвола 🧀
    Опубликовано: 1 год назад
  • World Amazing Cheese Production Line And Fresh Mozzarella Making Process 6 лет назад
    World Amazing Cheese Production Line And Fresh Mozzarella Making Process
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Средневековые строители знали об отоплении в бревенчатой ​​избе, о котором современные строители ... 3 недели назад
    Средневековые строители знали об отоплении в бревенчатой ​​избе, о котором современные строители ...
    Опубликовано: 3 недели назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5