• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

I Tried Giant 4kg Buffalo Mozzarella Balls Made Fresh in Italy скачать в хорошем качестве

I Tried Giant 4kg Buffalo Mozzarella Balls Made Fresh in Italy 8 месяцев назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
I Tried Giant 4kg Buffalo Mozzarella Balls Made Fresh in Italy
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: I Tried Giant 4kg Buffalo Mozzarella Balls Made Fresh in Italy в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно I Tried Giant 4kg Buffalo Mozzarella Balls Made Fresh in Italy или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон I Tried Giant 4kg Buffalo Mozzarella Balls Made Fresh in Italy в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



I Tried Giant 4kg Buffalo Mozzarella Balls Made Fresh in Italy

Today we're visiting Bufala Dolcenera in Altamura, Puglia, Italy to learn all about buffalo mozzarella. Mozzarella is part of the pasta (stretched curd) family of cheeses, a very popular cheesemaking style in southern Italy. Here, the curd is heated in hot water and stretched to form the iconic mozzarella ball. Compared to cow's milk, buffalo milk behaves very differently when stretched to make mozzarella. We're also going to be learning more about buffalo milk and why good quality buffalo milk is supposed to be white. 🇮🇹 Travel to Puglia with me! https://loliv.it/en/tour/puglia-trave... 🗺️ Get a map of all my favorite food spots in Italy, London, and beyond https://www.dscvr.shop/claudiaromeo 🌍 Get 5% off Holafly International eSIM card http://holafly.sjv.io/6yqx9N Subscribe    / @claudia-romeo   Let’s connect Instagram:   / claudiaromeo   TikTok:   / .claudiaromeo   Snapchat:   / claudia-romeo   Facebook:   / cldromeo   My Amazon recommendations: https://www.amazon.com/shop/claudiaromeo Buy me a ☕: https://www.buymeacoffee.com/claudiar... Visit https://www.bufaladolcenera.it/   / bufaladolcenera   My Equipment - AF Panasonic LUMIX S5II https://amzn.to/3NvUeow Sony ZV-E10 https://amzn.to/3GJJr7f Rode Wireless GO II https://amzn.to/3GGo5ax Joby Telepod https://amzn.to/3jREKiL Joby Compact Tripod https://amzn.to/3ZaCvqN Contact [email protected] About me I'm Claudia, a journalist and producer reporting on food. I was born and raised in Bari, Italy, and I have been living in London, UK since 2012. I enjoy learning what goes behind the scenes in the food industry, how traditional dishes are made and why certain foods are so important to countries and cultures around the world. Follow me for more food videos! How Traditional Buffalo Mozzarella Is Made in Italy | Claudia Romeo #buffalo #mozzarella #italy CHAPTERS 00:00 Intro 00:56 Milk is split into curds and whey 01:23 Why buffalo curd is never yellow 02:00 The pasta filata (stretched curd) cheesemaking technique 03:21 Shaping the mozzarella 04:17 Salting in brine + acqua di governo (leftover whey) to preserve it 05:21 Tasting 07:14 Meet the three brothers behind Bufala Dolcenera 08:32 The mozzarella regional differences in Italy 09:17 Other buffalo milk products at the dairy Copyright Notice All footage, interviews, and original content in this video are protected by copyright and may not be reproduced, redistributed, or used in any form without prior written permission. Unauthorized use, including but not limited to reuploads, edits, or incorporation into other works, may result in legal action. This channel is dedicated to self-funded independent journalism. For licensing inquiries, please contact: [email protected]

Comments
  • Baron Bigod: Amazing British brie-style cheese from Suffolk 1 год назад
    Baron Bigod: Amazing British brie-style cheese from Suffolk
    Опубликовано: 1 год назад
  • We've Been Eating Fake Burrata. I Went on a Quest to Find the Real Thing. 5 месяцев назад
    We've Been Eating Fake Burrata. I Went on a Quest to Find the Real Thing.
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • Как один из самых острых сыров Италии получают путем выдержки в сырой глине | Клаудия Ромео 1 год назад
    Как один из самых острых сыров Италии получают путем выдержки в сырой глине | Клаудия Ромео
    Опубликовано: 1 год назад
  • Why is Olive Oil so Expensive? Inside an Italian Producer Making a Rare, Spicy Variety 9 месяцев назад
    Why is Olive Oil so Expensive? Inside an Italian Producer Making a Rare, Spicy Variety
    Опубликовано: 9 месяцев назад
  • Meet The King Of Italian Alpine Cheeses (Castelmagno) | Claudia Romeo 1 год назад
    Meet The King Of Italian Alpine Cheeses (Castelmagno) | Claudia Romeo
    Опубликовано: 1 год назад
  • How The Most Ancient Roman Pecorino Cheese is Made in Italy (Caciofiore) | Claudia Romeo 1 год назад
    How The Most Ancient Roman Pecorino Cheese is Made in Italy (Caciofiore) | Claudia Romeo
    Опубликовано: 1 год назад
  • Come fare la mozzarella: professionale vs. amatoriale con Gaetano Sorrentino e Davide Civitiello 4 года назад
    Come fare la mozzarella: professionale vs. amatoriale con Gaetano Sorrentino e Davide Civitiello
    Опубликовано: 4 года назад
  • Вот как производят сыр моцарелла на фабриках! Крупнейшая фабрика по производству сыра моцарелла! 1 год назад
    Вот как производят сыр моцарелла на фабриках! Крупнейшая фабрика по производству сыра моцарелла!
    Опубликовано: 1 год назад
  • What is GABAGOOL, Really? This Tangy Capocollo is Aged in Wine Leftovers 7 месяцев назад
    What is GABAGOOL, Really? This Tangy Capocollo is Aged in Wine Leftovers
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • Традиционное кисломолочное масло – Франция – Сырные ломтики с Уиллом Стаддом 6 месяцев назад
    Традиционное кисломолочное масло – Франция – Сырные ломтики с Уиллом Стаддом
    Опубликовано: 6 месяцев назад
  • How the British Rival to Brie and Camembert is Made (and why it is as Loved as The French Cheeses) 11 месяцев назад
    How the British Rival to Brie and Camembert is Made (and why it is as Loved as The French Cheeses)
    Опубликовано: 11 месяцев назад
  • This Ball-Shaped Cheese is One of Italy's Rarest Cheeses | Claudia Romeo 2 года назад
    This Ball-Shaped Cheese is One of Italy's Rarest Cheeses | Claudia Romeo
    Опубликовано: 2 года назад
  • Why Ricotta is NOT a Cheese | Inside a Dairy in Rome | Claudia Romeo 1 год назад
    Why Ricotta is NOT a Cheese | Inside a Dairy in Rome | Claudia Romeo
    Опубликовано: 1 год назад
  • Сенсационный процесс изготовления сыра на старомодной ферме из Румынии 2 года назад
    Сенсационный процесс изготовления сыра на старомодной ферме из Румынии
    Опубликовано: 2 года назад
  • Смешай ЦЕМЕНТ с ЭПОКСИДНОЙ СМОЛОЙ и преврати невозможное в МИЛЛИОННУЮ идею! 4 дня назад
    Смешай ЦЕМЕНТ с ЭПОКСИДНОЙ СМОЛОЙ и преврати невозможное в МИЛЛИОННУЮ идею!
    Опубликовано: 4 дня назад
  • How One of the Spiciest, Oldest Cheeses in Greece is Made at a 350-Year-Old Family Farm (Arseniko) 1 год назад
    How One of the Spiciest, Oldest Cheeses in Greece is Made at a 350-Year-Old Family Farm (Arseniko)
    Опубликовано: 1 год назад
  • Tuscany’s Rarest Prosciutto is Giant, Fatty, and Ages for 5 Years 6 месяцев назад
    Tuscany’s Rarest Prosciutto is Giant, Fatty, and Ages for 5 Years
    Опубликовано: 6 месяцев назад
  • Inside a MR BEAST $100M Feastables Chocolate Factory: Cocoa Beans to Chocolate Bars (Full Process) 20 часов назад
    Inside a MR BEAST $100M Feastables Chocolate Factory: Cocoa Beans to Chocolate Bars (Full Process)
    Опубликовано: 20 часов назад
  • Страна, которая притворяется бедной 2 недели назад
    Страна, которая притворяется бедной
    Опубликовано: 2 недели назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5