• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How One of the Spiciest, Oldest Cheeses in Greece is Made at a 350-Year-Old Family Farm (Arseniko) скачать в хорошем качестве

How One of the Spiciest, Oldest Cheeses in Greece is Made at a 350-Year-Old Family Farm (Arseniko) 1 год назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How One of the Spiciest, Oldest Cheeses in Greece is Made at a 350-Year-Old Family Farm (Arseniko)
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How One of the Spiciest, Oldest Cheeses in Greece is Made at a 350-Year-Old Family Farm (Arseniko) в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How One of the Spiciest, Oldest Cheeses in Greece is Made at a 350-Year-Old Family Farm (Arseniko) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How One of the Spiciest, Oldest Cheeses in Greece is Made at a 350-Year-Old Family Farm (Arseniko) в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How One of the Spiciest, Oldest Cheeses in Greece is Made at a 350-Year-Old Family Farm (Arseniko)

🇮🇹 Travel to Puglia with me! https://loliv.it/en/tour/puglia-trave... 🌍 Get a map of all my favorite food spots in Italy, London, and beyond https://www.dscvr.shop/claudiaromeo Arseniko cheese is often referred to as the King of Greek cheeses because of its potent, piquant taste, that gets stronger as it ages. It’s one of the oldest Greek cheeses, still made the traditional way today. I visited Yiannis and Kostas at Armeos farm on the island of Naxos, a 350-year-old family farm, to see how the cheese is made. Subscribe    / @claudia-romeo   Let’s connect Instagram:   / claudiaromeo   TikTok:   / .claudiaromeo   Facebook:   / cldromeo   My Amazon recommendations: https://www.amazon.com/shop/claudiaromeo Buy me a ☕: https://www.buymeacoffee.com/claudiar... Visit https://armeos.farm/   / armeos.farm   My Equipment - AF Panasonic LUMIX S5II https://amzn.to/3NvUeow Sony ZV-E10 https://amzn.to/3GJJr7f Rode Wireless GO II https://amzn.to/3GGo5ax Joby Telepod https://amzn.to/3jREKiL Joby Compact Tripod https://amzn.to/3ZaCvqN Contact [email protected] About me I'm Claudia, a journalist and producer reporting on food. I was born and raised in Bari, Italy, and I have been living in London, UK since 2012. I enjoy learning what goes behind the scenes in the food industry, how traditional dishes are made and why certain foods are so important to countries and cultures around the world. Follow me for more food videos! How One of the Spiciest, Oldest Cheeses in Greece is Made at a 350-Year-Old Family Farm (Arseniko) #arseniko #greekfood #cheese CHAPTERS 00:00 Intro 01:03 Separating the curds and whey with an olive wood stick 02:38 Taking out the curd and giving the cheese shape 05:07 Why Arseniko is called the “male cheese” 05:25 Flipping and salting the cheese 06:05 Some Arseniko wheels can age for over two years 06:58 Washing the cheese in olive oil 08:49 Tasting 10:55 Old cheesemaking tools from 350 years ago 13:23 A glimpse of the road to get to the farm! Copyright Notice All footage, interviews, and original content in this video are protected by copyright and may not be reproduced, redistributed, or used in any form without prior written permission. Unauthorized use, including but not limited to reuploads, edits, or incorporation into other works, may result in legal action. This channel is dedicated to self-funded independent journalism. For licensing inquiries, please contact: [email protected]

Comments
  • This Ball-Shaped Cheese is One of Italy's Rarest Cheeses | Claudia Romeo 2 года назад
    This Ball-Shaped Cheese is One of Italy's Rarest Cheeses | Claudia Romeo
    Опубликовано: 2 года назад
  • We've Been Eating Fake Burrata. I Went on a Quest to Find the Real Thing. 5 месяцев назад
    We've Been Eating Fake Burrata. I Went on a Quest to Find the Real Thing.
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • Cooking a Luxury Steak Dinner in the Wild. #steakdinner #steak 9 часов назад
    Cooking a Luxury Steak Dinner in the Wild. #steakdinner #steak
    Опубликовано: 9 часов назад
  • Местное копченое сыроварение в Карпатах 1 год назад
    Местное копченое сыроварение в Карпатах
    Опубликовано: 1 год назад
  • How Greek Barbecue Fries are Deep-Fried in Olive Oil Over a Traditional Wood Fire | Claudia Romeo 1 год назад
    How Greek Barbecue Fries are Deep-Fried in Olive Oil Over a Traditional Wood Fire | Claudia Romeo
    Опубликовано: 1 год назад
  • The Secret of the Salt: Uncovering the Ancient Tradition of Lighvan Cheese 3 дня назад
    The Secret of the Salt: Uncovering the Ancient Tradition of Lighvan Cheese
    Опубликовано: 3 дня назад
  • Авторский сыр. Традиционная (и современная) обработка этого блюда | 1998 | Документальный фильм 4 года назад
    Авторский сыр. Традиционная (и современная) обработка этого блюда | 1998 | Документальный фильм
    Опубликовано: 4 года назад
  • Φτιάχνουμε Μυζήθρα Νάξου - Κεφαλοτύρι (Αρσενικό Νάξου) - Κομό Με Τον Παλιό Παραδοσιακό Τρόπο 4 года назад
    Φτιάχνουμε Μυζήθρα Νάξου - Κεφαλοτύρι (Αρσενικό Νάξου) - Κομό Με Τον Παλιό Παραδοσιακό Τρόπο
    Опубликовано: 4 года назад
  • Meet The King Of Italian Alpine Cheeses (Castelmagno) | Claudia Romeo 1 год назад
    Meet The King Of Italian Alpine Cheeses (Castelmagno) | Claudia Romeo
    Опубликовано: 1 год назад
  • What is GABAGOOL, Really? This Tangy Capocollo is Aged in Wine Leftovers 7 месяцев назад
    What is GABAGOOL, Really? This Tangy Capocollo is Aged in Wine Leftovers
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • How One of The World's Rarest Salts Is Made From a 250-Million-Year-Old Ocean 12 дней назад
    How One of The World's Rarest Salts Is Made From a 250-Million-Year-Old Ocean
    Опубликовано: 12 дней назад
  • Сенсационный процесс изготовления сыра на старомодной ферме из Румынии 2 года назад
    Сенсационный процесс изготовления сыра на старомодной ферме из Румынии
    Опубликовано: 2 года назад
  • ΣΤΟ ΜΙΤΑΤΟ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΙΟΦΑΓΟΥ ΤΥΡΟΚΟΜΩΝΤΑΣ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΥΖΗΘΡΑ! 2 года назад
    ΣΤΟ ΜΙΤΑΤΟ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΙΟΦΑΓΟΥ ΤΥΡΟΚΟΜΩΝΤΑΣ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΥΖΗΘΡΑ!
    Опубликовано: 2 года назад
  • How the British Rival to Brie and Camembert is Made (and why it is as Loved as The French Cheeses) 11 месяцев назад
    How the British Rival to Brie and Camembert is Made (and why it is as Loved as The French Cheeses)
    Опубликовано: 11 месяцев назад
  • How The Most Ancient Roman Pecorino Cheese is Made in Italy (Caciofiore) | Claudia Romeo 1 год назад
    How The Most Ancient Roman Pecorino Cheese is Made in Italy (Caciofiore) | Claudia Romeo
    Опубликовано: 1 год назад
  • Как один из самых острых сыров Италии получают путем выдержки в сырой глине | Клаудия Ромео 1 год назад
    Как один из самых острых сыров Италии получают путем выдержки в сырой глине | Клаудия Ромео
    Опубликовано: 1 год назад
  • How a Hazelnut Family Farm in Italy Processes 160 Tons of Fresh Nuts Every Year | Claudia Romeo 1 год назад
    How a Hazelnut Family Farm in Italy Processes 160 Tons of Fresh Nuts Every Year | Claudia Romeo
    Опубликовано: 1 год назад
  • Tuscany’s Ancient Flatbread Still Bakes in Clay at 400°C | The Lost Breads of Tuscany Ep 2 2 месяца назад
    Tuscany’s Ancient Flatbread Still Bakes in Clay at 400°C | The Lost Breads of Tuscany Ep 2
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • How Traditional French Camembert Is Made | Regional Eats 6 лет назад
    How Traditional French Camembert Is Made | Regional Eats
    Опубликовано: 6 лет назад
  • How One Of Italy's Rarest, Most Expensive Cheeses Is Made | Regional Eats 4 года назад
    How One Of Italy's Rarest, Most Expensive Cheeses Is Made | Regional Eats
    Опубликовано: 4 года назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5