• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How a Hazelnut Family Farm in Italy Processes 160 Tons of Fresh Nuts Every Year | Claudia Romeo скачать в хорошем качестве

How a Hazelnut Family Farm in Italy Processes 160 Tons of Fresh Nuts Every Year | Claudia Romeo 1 год назад

hazelnut

italian food

piedmont

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How a Hazelnut Family Farm in Italy Processes 160 Tons of Fresh Nuts Every Year | Claudia Romeo
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How a Hazelnut Family Farm in Italy Processes 160 Tons of Fresh Nuts Every Year | Claudia Romeo в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How a Hazelnut Family Farm in Italy Processes 160 Tons of Fresh Nuts Every Year | Claudia Romeo или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How a Hazelnut Family Farm in Italy Processes 160 Tons of Fresh Nuts Every Year | Claudia Romeo в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How a Hazelnut Family Farm in Italy Processes 160 Tons of Fresh Nuts Every Year | Claudia Romeo

The “Tonda Gentile Trilobata” is a unique hazelnut that grows in the northern Italian region of Piedmont. A favorite among pastry chefs (and home cooks) around the world, this hazelnut is renowned for its sweet flavors and its unique shape. I visited the Ronco Luigina Agricultural Company, a family-run hazelnut farm in Marentino, Piedmont, Italy to see how the family transforms the raw fruit into a variety of different products, including butters and spreads. Subscribe    / @claudia-romeo   Let’s connect Instagram:   / claudiaromeo   TikTok:   / .claudiaromeo   Facebook:   / cldromeo   My Amazon recommendations: https://www.amazon.com/shop/claudiaromeo Buy me a ☕: https://www.buymeacoffee.com/claudiar... Visit https://www.noccioleroncoluigina.com/en/   / nocciole_ronco_luigina_   My Equipment - AF Panasonic LUMIX S5II https://amzn.to/3NvUeow Sony ZV-E10 https://amzn.to/3GJJr7f Rode Wireless GO II https://amzn.to/3GGo5ax Joby Telepod https://amzn.to/3jREKiL Joby Compact Tripod https://amzn.to/3ZaCvqN Contact [email protected] About me I'm Claudia, a journalist and producer reporting on food. I was born and raised in Bari, Italy, and I have been living in London, UK since 2012. I am the host and producer of Regional Eats on Insider Food and So Expensive Food on Business Insider. I enjoy learning what goes behind the scenes in the food industry, how traditional dishes are made and why certain foods are so important to countries and cultures around the world. Follow me for more food videos! How an Italian Hazelnut Farm Processes 160 Tons of Fresh Nuts Every Year | Claudia Romeo #hazelnuts #italianfood #piedmont CHAPTERS 00:00 Intro 00:48 The Tonda Gentile Trilobata hazelnut 02:22 Let’s explore the hazelnut grove with Piero and Francesca 06:45 Sun drying and sorting the hazelnuts by size 09:23 Deshelling the hazelnuts 10:31 Humidity check 11:52 Manual selection with Laura 14:41 Toasting the hazelnuts 16:47 How the farm makes butters and spreads 21:22 The final quality control with Luigina 24:03 All the hazelnut products at the farm 25:35 Tasting Copyright Notice All footage, interviews, and original content in this video are protected by copyright and may not be reproduced, redistributed, or used in any form without prior written permission. Unauthorized use, including but not limited to reuploads, edits, or incorporation into other works, may result in legal action. This channel is dedicated to self-funded independent journalism. For licensing inquiries, please contact: [email protected]

Comments
  • Meet The King Of Italian Alpine Cheeses (Castelmagno) | Claudia Romeo 1 год назад
    Meet The King Of Italian Alpine Cheeses (Castelmagno) | Claudia Romeo
    Опубликовано: 1 год назад
    163510
  • Love Hazelnuts - From Tree to You 4 года назад
    Love Hazelnuts - From Tree to You
    Опубликовано: 4 года назад
    65966
  • How The Most Ancient Roman Pecorino Cheese is Made in Italy (Caciofiore) | Claudia Romeo 9 месяцев назад
    How The Most Ancient Roman Pecorino Cheese is Made in Italy (Caciofiore) | Claudia Romeo
    Опубликовано: 9 месяцев назад
    262415
  • Завод по производству фундука мощностью 20 000 тонн в Азербайджане! Один из крупнейших в мире 2 года назад
    Завод по производству фундука мощностью 20 000 тонн в Азербайджане! Один из крупнейших в мире
    Опубликовано: 2 года назад
    133039
  • Mozzarella production in Italy. Produzione di mozzarella 1 год назад
    Mozzarella production in Italy. Produzione di mozzarella
    Опубликовано: 1 год назад
    14076
  • Why is Olive Oil so Expensive? Inside an Italian Producer Making a Rare, Spicy Variety 3 месяца назад
    Why is Olive Oil so Expensive? Inside an Italian Producer Making a Rare, Spicy Variety
    Опубликовано: 3 месяца назад
    63798
  • How One of Italy’s Spiciest Cheeses is Made by Aging it in Raw Clay | Claudia Romeo 8 месяцев назад
    How One of Italy’s Spiciest Cheeses is Made by Aging it in Raw Clay | Claudia Romeo
    Опубликовано: 8 месяцев назад
    1104677
  • Владимир Сорокин о «Сказке», реальности и запахе свободной литературы 4 часа назад
    Владимир Сорокин о «Сказке», реальности и запахе свободной литературы
    Опубликовано: 4 часа назад
    20191
  • Hazelnuts - types, growing, harvesting,  curing,  nutrition 7 лет назад
    Hazelnuts - types, growing, harvesting, curing, nutrition
    Опубликовано: 7 лет назад
    144706
  • How One of the Spiciest, Oldest Cheeses in Greece is Made at a 350-Year-Old Family Farm (Arseniko) 7 месяцев назад
    How One of the Spiciest, Oldest Cheeses in Greece is Made at a 350-Year-Old Family Farm (Arseniko)
    Опубликовано: 7 месяцев назад
    187599

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5