• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Meet The King Of Italian Alpine Cheeses (Castelmagno) | Claudia Romeo скачать в хорошем качестве

Meet The King Of Italian Alpine Cheeses (Castelmagno) | Claudia Romeo 1 год назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Meet The King Of Italian Alpine Cheeses (Castelmagno) | Claudia Romeo
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Meet The King Of Italian Alpine Cheeses (Castelmagno) | Claudia Romeo в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Meet The King Of Italian Alpine Cheeses (Castelmagno) | Claudia Romeo или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Meet The King Of Italian Alpine Cheeses (Castelmagno) | Claudia Romeo в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Meet The King Of Italian Alpine Cheeses (Castelmagno) | Claudia Romeo

Castelmagno cheese is a very special blue cheese because, unlike other blue cheeses, it's not 100% guaranteed that it will turn blue. The reason for that is that, unlike other blue cheeses, it is not inoculated with the fungus, Penicillium Roqueforti, that creates the blue veins, but rather, it is left to age in caves where the fungus is naturally present. So cheesemakers in the area have no say in whether or not the blue veins will actually form. There are some cheeses that never get them and some that get very little. I met Enzo from the Des Martin dairy in Valliera, Piedmont, Italy to see how Alpine Castelmagno cheese is made. Subscribe    / @claudia-romeo   Let’s connect Instagram:   / claudiaromeo   TikTok:   / .claudiaromeo   Facebook:   / cldromeo   My Amazon recommendations: https://www.amazon.com/shop/claudiaromeo Buy me a ☕: https://www.buymeacoffee.com/claudiar... Visit https://www.desmartin.it/   / des_martin_   My Equipment - AF Panasonic LUMIX S5II https://amzn.to/3NvUeow Sony ZV-E10 https://amzn.to/3GJJr7f Rode Wireless GO II https://amzn.to/3GGo5ax Joby Telepod https://amzn.to/3jREKiL Joby Compact Tripod https://amzn.to/3ZaCvqN Contact [email protected] About me I'm Claudia, a journalist and producer reporting on food. I was born and raised in Bari, Italy, and I have been living in London, UK since 2012. I am the host and producer of Regional Eats on Insider Food and So Expensive Food on Business Insider. I enjoy learning what goes behind the scenes in the food industry, how traditional dishes are made and why certain foods are so important to countries and cultures around the world. Follow me for more food videos! The Italian Alpine Blue Cheese That Doesn't Turn Blue (Castelmagno d'Alpeggio) | Claudia Romeo #castelmagno #italianfood #cheese Chapters 00:00 Intro 01:23 Raw milk arrives at the dairy 03:24 Adding rennet 04:51 Splitting the milk into curds 08:02 Draining the whey 09:30 Enzo’s story 12:22 Castelmagno D’Alpeggio 13:02 Milling and salting the curd 14:29 Marking each wheel with the symbol of Castelmagno 16:28 Aging and developing the blue veins 23:25 Tasting 28:01 Gnocchi al Castelmagno Copyright Notice All footage, interviews, and original content in this video are protected by copyright and may not be reproduced, redistributed, or used in any form without prior written permission. Unauthorized use, including but not limited to reuploads, edits, or incorporation into other works, may result in legal action. This channel is dedicated to self-funded independent journalism. For licensing inquiries, please contact: [email protected]

Comments
  • How The Most Ancient Roman Pecorino Cheese is Made in Italy (Caciofiore) | Claudia Romeo 1 год назад
    How The Most Ancient Roman Pecorino Cheese is Made in Italy (Caciofiore) | Claudia Romeo
    Опубликовано: 1 год назад
  • Как один из самых острых сыров Италии получают путем выдержки в сырой глине | Клаудия Ромео 1 год назад
    Как один из самых острых сыров Италии получают путем выдержки в сырой глине | Клаудия Ромео
    Опубликовано: 1 год назад
  • Авторский сыр. Традиционная (и современная) обработка этого блюда | 1998 | Документальный фильм 4 года назад
    Авторский сыр. Традиционная (и современная) обработка этого блюда | 1998 | Документальный фильм
    Опубликовано: 4 года назад
  • How the British Rival to Brie and Camembert is Made (and why it is as Loved as The French Cheeses) 11 месяцев назад
    How the British Rival to Brie and Camembert is Made (and why it is as Loved as The French Cheeses)
    Опубликовано: 11 месяцев назад
  • This Ball-Shaped Cheese is One of Italy's Rarest Cheeses | Claudia Romeo 2 года назад
    This Ball-Shaped Cheese is One of Italy's Rarest Cheeses | Claudia Romeo
    Опубликовано: 2 года назад
  • An Alps Cheese Is Born: The Journey from Milk to Alpine Delicacy丨Yummy World Great Culture 2 года назад
    An Alps Cheese Is Born: The Journey from Milk to Alpine Delicacy丨Yummy World Great Culture
    Опубликовано: 2 года назад
  • We've Been Eating Fake Burrata. I Went on a Quest to Find the Real Thing. 5 месяцев назад
    We've Been Eating Fake Burrata. I Went on a Quest to Find the Real Thing.
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • Японский колбасный цех, завоевавший золотую медаль на чемпионате мира 1 год назад
    Японский колбасный цех, завоевавший золотую медаль на чемпионате мира
    Опубликовано: 1 год назад
  • Еда Нью-Йорка - Лучший итальянский бутерброд! Сыр моцарелла 4 года назад
    Еда Нью-Йорка - Лучший итальянский бутерброд! Сыр моцарелла
    Опубликовано: 4 года назад
  • The Fascinating Story of Britain's Most Traditional Blue Cheese (and Why It Can't Be Called Stilton) 2 года назад
    The Fascinating Story of Britain's Most Traditional Blue Cheese (and Why It Can't Be Called Stilton)
    Опубликовано: 2 года назад
  • L'arte di fare il Castelmagno 2 года назад
    L'arte di fare il Castelmagno
    Опубликовано: 2 года назад
  • Making Gouda Cheese (47) 3 года назад
    Making Gouda Cheese (47)
    Опубликовано: 3 года назад
  • What is GABAGOOL, Really? This Tangy Capocollo is Aged in Wine Leftovers 7 месяцев назад
    What is GABAGOOL, Really? This Tangy Capocollo is Aged in Wine Leftovers
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • How Traditional Italian Gelato is Made With a 180-Year-Old Artisanal Recipe | Claudia Romeo 2 года назад
    How Traditional Italian Gelato is Made With a 180-Year-Old Artisanal Recipe | Claudia Romeo
    Опубликовано: 2 года назад
  • Why Ricotta is NOT a Cheese | Inside a Dairy in Rome | Claudia Romeo 1 год назад
    Why Ricotta is NOT a Cheese | Inside a Dairy in Rome | Claudia Romeo
    Опубликовано: 1 год назад
  • How Brie De Meaux Cheese Is Made In France | Regional Eats 5 лет назад
    How Brie De Meaux Cheese Is Made In France | Regional Eats
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Tuscany’s Rarest Prosciutto is Giant, Fatty, and Ages for 5 Years 6 месяцев назад
    Tuscany’s Rarest Prosciutto is Giant, Fatty, and Ages for 5 Years
    Опубликовано: 6 месяцев назад
  • Как добыть САХАР из СВЕКЛЫ 8 месяцев назад
    Как добыть САХАР из СВЕКЛЫ
    Опубликовано: 8 месяцев назад
  • How One of the Spiciest, Oldest Cheeses in Greece is Made at a 350-Year-Old Family Farm (Arseniko) 1 год назад
    How One of the Spiciest, Oldest Cheeses in Greece is Made at a 350-Year-Old Family Farm (Arseniko)
    Опубликовано: 1 год назад
  • Как делается итальянское пармезановое колесо сыра - Король сыра 1000$ за колесо изготовление фабрике 2 года назад
    Как делается итальянское пармезановое колесо сыра - Король сыра 1000$ за колесо изготовление фабрике
    Опубликовано: 2 года назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5