• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

We've Been Eating Fake Burrata. I Went on a Quest to Find the Real Thing. скачать в хорошем качестве

We've Been Eating Fake Burrata. I Went on a Quest to Find the Real Thing. 5 месяцев назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
We've Been Eating Fake Burrata. I Went on a Quest to Find the Real Thing.
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: We've Been Eating Fake Burrata. I Went on a Quest to Find the Real Thing. в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно We've Been Eating Fake Burrata. I Went on a Quest to Find the Real Thing. или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон We've Been Eating Fake Burrata. I Went on a Quest to Find the Real Thing. в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



We've Been Eating Fake Burrata. I Went on a Quest to Find the Real Thing.

Born in Puglia, in the south of Italy, as a way to reuse mozzarella scraps, burrata has become a full-blown global sensation. Over the last decade, searches for “burrata” have jumped nearly 900%. But unlike aged cheeses, which can last for months, burrata was never meant to travel. To get it into shops around the world, producers in Italy have made big changes: pasteurizing the milk, adding acidity regulators, and flooding it with cream to cover it all up. The result? What most of us are eating isn’t the real thing. Follow me on a quest for real burrata outside of Italy. First in London, UK, then in Vienna, Austria. 🇮🇹 Travel to Puglia with me! https://loliv.it/en/tour/puglia-trave... 🗺️ Get a map of all my favorite food spots in Italy, London, and beyond https://www.dscvr.shop/claudiaromeo 🌍 Get 5% off Holafly International eSIM card http://holafly.sjv.io/6yqx9N Visit   / pietrospina_cheesemaker     / fratelli.valentino   00:00 Burrata is everywhere 00:35 Is “Made in Italy” the problem? The London burrata hunt 03:17 Meet Pietro: Master Cheesemaker in Vienna 04:47 The richness of Austrian pasture milk 07:17 Making ricotta from fresh whey 08:48 Stretching curd in hot water to shape burrata 11:22 Stracciatella: the hand-shredded creamy filling 13:47 Beyond Burrata: Other, better alternatives for pizza, pasta dishes This video is a food documentary part of my traditional food stories series. Subscribe to my channel if you love food and travel    / @claudia-romeo   #food #traditionalfood #cooking #foodvideo #foodie Let’s connect Instagram:   / claudiaromeo   TikTok:   / .claudiaromeo   Snapchat:   / claudia-romeo   Facebook:   / cldromeo   My Amazon recommendations: https://www.amazon.com/shop/claudiaromeo Buy me a ☕: https://www.buymeacoffee.com/claudiar... My Equipment - AF Panasonic LUMIX S5II https://amzn.to/3NvUeow Sony ZV-E10 https://amzn.to/3GJJr7f Osmo Pocket 3: https://amzn.to/4jabeyb Rode Wireless GO II https://amzn.to/3GGo5ax Joby Telepod https://amzn.to/3jREKiL Joby Compact Tripod https://amzn.to/3ZaCvqN Contact [email protected] About me I’m a journalist and producer with over 9 years of experience covering traditional dishes, food culture, and culinary craftsmanship. Originally from Bari, Italy, and now in London, I’ve built my career exploring how food reflects the identity of people and places. You may know me from Business Insider’s Regional Eats, So Expensive, and Food Tours. Now, on my YouTube channel, I tell stories behind iconic foods, meet local artisans, and explore the link between land, culture, and cuisine. Copyright Notice All footage, interviews, and original content in this video are protected by copyright and may not be reproduced, redistributed, or used in any form without prior written permission. Unauthorized use, including but not limited to reuploads, edits, or incorporation into other works, may result in legal action. This channel is dedicated to self-funded independent journalism. For licensing inquiries, please contact: [email protected]

Comments
  • This Ball-Shaped Cheese is One of Italy's Rarest Cheeses | Claudia Romeo 2 года назад
    This Ball-Shaped Cheese is One of Italy's Rarest Cheeses | Claudia Romeo
    Опубликовано: 2 года назад
  • Как один из самых острых сыров Италии получают путем выдержки в сырой глине | Клаудия Ромео 1 год назад
    Как один из самых острых сыров Италии получают путем выдержки в сырой глине | Клаудия Ромео
    Опубликовано: 1 год назад
  • 🔥 Top 4 Traditional Markets You MUST See Before You Die!2025 9 часов назад
    🔥 Top 4 Traditional Markets You MUST See Before You Die!2025
    Опубликовано: 9 часов назад
  • Tuscany’s Ancient Flatbread Still Bakes in Clay at 400°C | The Lost Breads of Tuscany Ep 2 2 месяца назад
    Tuscany’s Ancient Flatbread Still Bakes in Clay at 400°C | The Lost Breads of Tuscany Ep 2
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • What is GABAGOOL, Really? This Tangy Capocollo is Aged in Wine Leftovers 7 месяцев назад
    What is GABAGOOL, Really? This Tangy Capocollo is Aged in Wine Leftovers
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • Конец французской сказки? Вся правда о Франции 2 дня назад
    Конец французской сказки? Вся правда о Франции
    Опубликовано: 2 дня назад
  • Итальянский шеф-повар делится простым рецептом «Спагетти алле Вонголе» - Еда во Флоренции 1 год назад
    Итальянский шеф-повар делится простым рецептом «Спагетти алле Вонголе» - Еда во Флоренции
    Опубликовано: 1 год назад
  • Местное копченое сыроварение в Карпатах 1 год назад
    Местное копченое сыроварение в Карпатах
    Опубликовано: 1 год назад
  • ЛУЧШИЕ УЛИЧНЫЕ ПРОДОВОЛЬСТВЕННЫЕ РЫНКИ РИМА ЗА 24 ЧАСА 2025 ГОДА! 9 месяцев назад
    ЛУЧШИЕ УЛИЧНЫЕ ПРОДОВОЛЬСТВЕННЫЕ РЫНКИ РИМА ЗА 24 ЧАСА 2025 ГОДА!
    Опубликовано: 9 месяцев назад
  • How The Most Ancient Roman Pecorino Cheese is Made in Italy (Caciofiore) | Claudia Romeo 1 год назад
    How The Most Ancient Roman Pecorino Cheese is Made in Italy (Caciofiore) | Claudia Romeo
    Опубликовано: 1 год назад
  • Внутри 600-летней итальянской пекарни, которая до сих пор сохраняет традиции 5 месяцев назад
    Внутри 600-летней итальянской пекарни, которая до сих пор сохраняет традиции
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • Tuscany’s Rarest Prosciutto is Giant, Fatty, and Ages for 5 Years 6 месяцев назад
    Tuscany’s Rarest Prosciutto is Giant, Fatty, and Ages for 5 Years
    Опубликовано: 6 месяцев назад
  • Одна из лучших традиционных пиццерий в Риме! Не пропустите! 1 год назад
    Одна из лучших традиционных пиццерий в Риме! Не пропустите! "Pizzeria Remo A Testaccio"
    Опубликовано: 1 год назад
  • Meet The King Of Italian Alpine Cheeses (Castelmagno) | Claudia Romeo 1 год назад
    Meet The King Of Italian Alpine Cheeses (Castelmagno) | Claudia Romeo
    Опубликовано: 1 год назад
  • Традиционное кисломолочное масло – Франция – Сырные ломтики с Уиллом Стаддом 6 месяцев назад
    Традиционное кисломолочное масло – Франция – Сырные ломтики с Уиллом Стаддом
    Опубликовано: 6 месяцев назад
  • How to Make MARINATED EGGPLANTS Like a Sicilian Nonno (Melanzane Sott'Olio) 6 месяцев назад
    How to Make MARINATED EGGPLANTS Like a Sicilian Nonno (Melanzane Sott'Olio)
    Опубликовано: 6 месяцев назад
  • The Real Italian Focaccia 7 месяцев назад
    The Real Italian Focaccia
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • «King of Carbonara» в Риме делится своим рецептом спагетти 2 года назад
    «King of Carbonara» в Риме делится своим рецептом спагетти
    Опубликовано: 2 года назад
  • Будущее Украины и роль Запада | Ростислав Ищенко 1 день назад
    Будущее Украины и роль Запада | Ростислав Ищенко
    Опубликовано: 1 день назад
  • How One of The World's Rarest Salts Is Made From a 250-Million-Year-Old Ocean 13 дней назад
    How One of The World's Rarest Salts Is Made From a 250-Million-Year-Old Ocean
    Опубликовано: 13 дней назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5