У нас вы можете посмотреть бесплатно Surti Papdi Undhiyu - Winter Special Uttarayan Recipe by TastedRecipes или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
#TastedRecipes Undhiyu is a traditional Gujarati dish prepared with fresh vegetables and muthiya. A rich curry enjoyed in winter especially in Uttarayan. Ingredients of Surti Papdi Undhiyu FOR VEGETABLE MARINATION Yogurt - 150gm Undhiyu Masala - 50gm Green chili paste -1tsp (ginger garlic and chili) Turmeric - 1tsp Cumin-coriander powder - 1tsp Garam Masala - 1tsp Salt (as per taste) Tomato puree - 2pcs (medium size tomato) Green garlic - 50gm Green methi bhaji - 1 bowl (100gm) Coriander -1 small bowl (50gm) Lemon juice - 2pcs Cauliflower - 200gm Papdi - 200gm Tuvar dana - 200gm Green peas - 150gm Potato - 200gm Sweet potato - 200gm Whole tomato - 200gm Brinjal - 200gm FLAVOUR POTLI Ajwain leaves - 3 pcs Coriander - 1/2 tsp Mint leaves - 1/2 tsp Cardamon - 1/2 tsp UNDHIYU NU VAGHAR Oil - 200ml Cumin - 1tsp Sesame - 50gm Kasuri methi - 1tbsp Hing (Asafoetida) 1/2 tsp Ratalu (yam) - 250gm Tomato - 2pcs Full Recipe: https://tastedrecipes.com/recipe/surt... Enjoy the recipe.