У нас вы можете посмотреть бесплатно 用最簡單的方法製作最經典的中式點心桃酥!The easiest way to make the most classic Chinese dim sum Peach crisp! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
桃酥作為一種糕點,很受人喜歡吃的人也很多。關於桃酥的由來,認為桃酥是從宮廷流向社會,所以很多人把桃酥也叫做宮廷桃酥。 配料: 1、低筋面粉150克 2、豬油80克(可選其他油脂) 3、小蘇打3克 4、泡打粉1克 5、白砂糖70克 6、蛋黃液2個(約30克) Peach crisp as a kind of cake, very popular people like to eat a lot of people. As for the origin of peach crisp, it is believed that peach crisp flows from the court to the society, so many people also call peach crisp palace peach crisp. Ingredients: 1, low gluten flour 150g 2, lard 80 grams (optional other grease) 3, baking soda 3 grams 4. 1 gram baking powder 5. 70g granulated sugar 6. 2 egg yolks (about 30g) #桃酥#桃酥的製作#中式點心 #中式經典點心#中式食譜 #麵食 #麵食做法 #Chinese peach cake#cooked wheaten food# Snacks# Sweets