У нас вы можете посмотреть бесплатно How to make Indian restaurant style base gravy (BIR), it's really simple and easy. или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
/ fusioninspired / fusioninspired This Indian restaurant style base gravy (*BIR) will give you the consistency you look for in a restaurant style dish. Now you can all replicate one of your favourite curry's with this really simple, easy to make recipe . It creates texture to your dish and is the perfect way to thicken up your curry and really useful if you like dishes such as Madras, Korma, Tikka Masala, etc. *BIR = ( British Indian Restaurant ) Ingredients 2 tablespoon garlic ginger paste 7--8 medium sliced onions 3 large carrots 1 green pepper 7 tablespoons of vegetable oil 2 bayleafs 2 cinnamon sticks 4--5 green cardamons 5 cloves 2 black cardamons Teaspoon coriander seeds 5 tablespoons of tomato puree Teaspoon of turmeric powder Heap teaspoon of coriander powder Teaspoon of cumin powder Teaspoon of garam masala Teaspoon of Kashmiri red chilli powder This gravy is made in a 4 litre pot and can serve up 8---10 curry's easily #Basegravy #BIR #Currysauce #Indianrestaurantstyle